Victoria Beckham, cu o pereche de ghete de la Alaïa la o ținută casual

Brandul Alaïa este iubit de celebrități pentru superbele ghete sau pantofi eleganți, care foarte rar sunt purtate cu ținute casual. Victoria Beckham pare însă a nu avea nicio problemă cu

Brandul Alaïa este iubit de celebrități pentru superbele ghete sau pantofi eleganți, care foarte rar sunt purtate cu ținute casual.

Victoria Beckham pare însă a nu avea nicio problemă cu asta. Ea a fost surprinsă de fotografi ieșind din hotelul în care stă la New York, purtând o pereche de ghete negre Alaïa Suede Zipper Boots (de piele întoarsă cu fermoar) pe care le-a asortat la o pereche de blugi skinny și o geacă verde închis, chiar kaki, cauciucată cu un guler înalt în care și-a ascuns aproape întreaga față.

Iar ce a mai rămas pe afară era acoperit de ochelarii de soare. Talkshoes.com anunță că o astfel de pereche de ghete costă aproape 2.400 dolari si se poate achiziționa online de pe Net-a-Porter.
Totuși, după cum se știe, cel mai iubit brand de pantofi al Victoriei Beckham este Manolo Blahnik, același promovat și de către Sarah Jessica Parker în “Totul despre sex”.