Rochiile de vară ale vedetelor. Ce poartă Taylor Swift pe caniculă

În acest an am avut parte de mai multe zile ploioase decât însorite. Iar dacă ai investit în reînnoirea garderobei şi nu ai avut ocazia să-ţi porţi rochiile de vară, cu atât este mai frustrant.

Dar în ultimele zile, temperaturile au ajuns la un prag canicular, iar rochiile vaporoase au devenit o necesitate. Şi starurile de la Hollywood le poartă cu stil şi încredere. Iată ce rochii de vară au ales vedetele:

Taylor Swift

Cântăreaţa Taylor Swift a ales o rochie scurtă, cu imprimeuri florale roşii, galbene şi albastre, pe care a asortat-o cu pantofi şi poşetă de culoare verde.

Angelina Jolie

Angelina Jolie poartă o rochie într-o culoare nude, vaporoasă, ideală pentru zilele fierbinţi de vară.

Sienna Miller

Actriţa Sienna Miller poartă o rochie înflorată Dolce & Gabbana, în nuanţe predominante de verde, portocaliu şi roşu.

Jennfer Aniston

Jennifer Aniston a ales o rochie în degrade, în nuanţe de bleumarin, pe care a completat-o cu o geacă din denim şi sandale cu talpă joasă nude.

Miranda Kerr

O rochie lungă, roşie, cu motive geometrice şi o croială retro a fost alegerea supermodelului Miranda Kerr. Ochelarii aurii şi pălăria crem cu negru completează perfect ţinuta de vară a vedetei.

Eva Mendes

Actriţa Eva Mendes poartă o rochie din mătase din propria sa colecţie de haine, numită simplu Eva Mendes Collection.

Jessica Chastain

Şi actriţa Jessica Chastain a ales imprimeurile florale pentru o ţinută de vară. Rochia sa Dolce & Gabbana are nuanţe predominante de galben, verde şi fucsia, rezultatul fiind un look tropical.

Miranda Kerr

O altă rochie vaporoasă de vară purtată de Miranda Kerr are imprimeuri florale roz şi gri, pe care a asortat-o cu un sacou negru.