Modă. Top 6 cele mai elegante mame şi fiice celebre. Descoperă-le stilul!

Dakota Johnson, interpreta rolului Anastasia din filmul "Fifty Shades of Grey", a moştenit nu numai talentul artistic de la mama sa, actriţa Melanie Griffith, ci şi inspiraţia pentru ţinute impecabile

Dakota Johnson şi Melanie Griffith

Dakota a cunoscut celebritatea odată cu ecranizarea bestsellerului Fifty Shades of Grey, dar actriţa era de multă vreme familiarizată cu lumea bună a Hollywoodului. Este fiica celebrei actriţe Melanie Griffith şi a actorului Don Johnson. Cele două staruri, mamă şi fiică, aleg de obicei pentru covorul roşu rochii elegante, cu o croială dreaptă, aşa cum au făcut şi la Gala Premiilor Oscar de anul acesta.

Demi Moore şi Rumer Willis

Este greu de spus la prima vedere care este mama şi care este fiica, în ceea ce le priveşte pe Demi Moore şi Rumer Willis. Cele două actriţe au un stil vestimentar asemănător, pasiunea pentru ţinutele sexy, în care predomină negrul fiind vizibilă în ambele cazuri.

Zoe Kravitz şi Lisa Bonet

Zoe Kravitz calcă pe urmele părinţilor săi celebri, cântăreţul Lenny Kravitz şi actriţa Lisa Bonet, lansându-se atât în lumea cinematografică, dar şi în cea muzicală. În privinţa stilului vestimentar, Lisa urmează modelul mamei sale, optând pentru ţinute adesea nonconformiste. Dar tânăra vedetă nu a fost întotdeauna atât de mândră de stilul părinţilor săi. "Eram cam ruşinată de felul în care mama şi tata se îmbrăcau, dar acum le fur destul de des hainele", a declarat Zoe pentru revista Asos.

Kate Hudson şi Goldie Hawn

Nu ar trebui să existe top al celor mai stilate mame şi fiice din lumea vedetelor care să nu le cuprindă pe Goldie Hawn şi Kate Hudson. Ambele actriţe de succes, ambele pasionate de ţinute foarte sexy, feminine şi îndrăzneţe.

Willow Smith şi Jada Pinkett-Smith

Fiica şi soţia actorului Will Smith au preferinţe vestimentare cât se poate de diferite. Willow, la fel ca şi fratele său, Jaden, este adepta unor ţinute nonconformiste, cu un aer rebel, specific adolescenţei. Cele două vedete fac senzaţie de fiecare dată când păşesc împreună pe covorul roşu.

Lourdes Leon şi Madonna

Regina Muzicii Pop a declarat adesea că fiica sa, Lourdes, o "dojeneşte" pentru ţinutele vestimentare indecente pe care le alege pentru scenă. Lourdes este cea care alege ţinutele atunci când păşesc împreună pe covorul roşu şi se pare că face o treabă excelentă, reuşind să ţină în frâu stilul vestimentar rebel al mamei sale. Fiica Madonnei este pasionată de modă şi a lansat propria sa linie vestimentară.