Modă. Top 10 cele mai elegante cupluri de vedete. Îndrăgostiţii care se îmbracă impecabil!

Cuplurile formate din vedete de talie internaţională au fascinat întotdeauna publicul, fiecare pas al starurilor îndrăgostite fiind urmărit cu mare atenţie.

Şi pentru că au la dispoziţie sfaturile celor mai buni stilişti de la Hollywood, cuplurile de vedete ne fascinează prin stilul lor vestimentar impecabil şi ţinutele elegante. Iată câteva dintre cele mai interesante cupluri de celebrităţi:

Blake Lively şi Ryan Reynolds

Blake Lively şi Ryan Reynolds, care au devenit recent părinţii unei fetiţe, par să fie cuplul perfect. Cei doi actori au un stil vestimentar fără cusur şi o relaţie de invidiat, fiind admiraţi atât pentru realizările lor în lumea cinematografică, dar şi pentru imaginea idilică pe care o au. Blake şi-a câştigat faima datorită rolului din serialul de succes "Gossip Girl".

Victoria Beckham şi David Beckham

Creatoarea de modă Victoria Beckham şi fotbalistul David Beckham formează unul dintre cele mai solide şi admirate cupluri celebre. Cei doi au patru copii împreună, trei băieţi şi o fetiţă, pe nume Harper. Sunt admiraţi atât pentru viaţa lor de familie idilică, dar şi pentru stilul vestimentar impecabil pe care îl afişează de fiecare dată când îşi fac apariţia în public, împreună sau separat. Victoria nu se pote despărţi de pantofii săi foarte eleganţi cu tocuri extrem de înalte, iar David nu ratează nicio ocazie de a-şi pune corpul tonifiat în valoare purtând costume cambrate.

Beyoncé şi Jay Z

Deşi au întâmpinat în ultima vreme dificultăţi în căsnicie, Beyoncé şi Jay Z rămân în continuare unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea vedetelor. Iar apariţiile lor pe covorul roşu se ridică întotdeauna la nivelul aşteptărilor milioanelor de fani din întreaga lume.

Angelina Jolie şi Brad Pitt

Deja de zece ani împreună şi părinţii a şase copii, Angelina Jolie şi Brad Pitt formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lume. Stilul lor vestimentar deosebit de elegant reuşeşte să atragă întotdeauna admiraţia tuturor la fiecare prezenţă pe covorul roşu.

Gisele Bundchen şi Tom Brady

Proaspăt retrasă din lumea modei, Gisele Bundchen formează un cuplu de invidiat împreună cu fotbalistul american Tom Brady. Cele două staruri au împreună doi copii şi conturi bancare cu zeci de milioane de dolari, Gisele fiind ani la rândul cel mai bine plătit supermodel din lume, iar Tom Brady unul dintre cei mai apreciaţi sportivi americani. Nici stilul lor vestimentar nu este mai prejos, cele două staruri reuşind să arate perfect la fiecare apariţie pe covorul roşu.

Diane Kruger şi Joshua Jackson

Devenit cunoscut pentru interpretarea rolului Pacey din "Dawson's Creek" şi apoi pentru serialul de succes "Fringe", actorul canadian Joshua Jackson are o relaţie de aproape zece ani cu actriţa de origine germană Diane Kruger, care a interpretat rolul Elenei din filmul Troia. Cei doi formează un cuplu longeviv pentru standardele Hollywood-ului, deşi nu sunt căsătoriţi.

Emily Blunt şi John Krasinski

Superba actriţă britanică Emily Blunt şi soţul său, actorul american John Krasinski, formează un cuplu de invidiat. Cei doi actori adoptă ţinute deosebit de elegante pentru defilările pe covorul roşu, Emily fiind adepta rochiilor lungi, extravagante.

Camila Alves şi Matthew McConaughey

Talentatul actor Matthew McConaughey, apreciat pentru interpretările impecabile din "Interstellar" sau "Dallas Buyers Club", care i-a adus şi un trofeu Oscar pentru Cel mai bun actor în rol principal, are o relaţie de aproape zece ani cu fotomodelul şi designerul brazilian Camila Alves, cu care s-a căsătorit în 2012. Frumoasa braziliancă, mamă a trei copii, este cea care decide ţinutele pe care le poartă atât ea cât şi soţul său la evenimentele pe covorul roşu, făcând întotdeauna alegeri vestimentare impecabile.

Gwen Stefani şi Gavin Rossdale

Nonconformişti şi originali, artiştii Gwen Stefani şi Gavin Rossdale şi-au câştigat reputaţia de cel mai cool cuplu de la Hollywood. Cei doi au un mod inedit de a se îmbrăca, fiind adepţi unui stil cât mai nonconformist. Dar asta nu este tot: cei doi cântăreţi rock îşi îmbracă şi cei trei fii la fel de interesant.

Keira Knightley şi James Righton

Proaspeţii părinţi ai unui băieţel, actriţa Keira Knightley şi cântăreţul James Righton formează un cuplu cu un stil vestimentar foarte interesant. Cei doi artişti adoptă ţinute cu un aer uşor retro, fiind un exemplu de stil şi eleganţă de fiecare dată când păşesc pe covorul roşu.