Modă. Jennifer Lopez, 7 ţinute şocante şi sexy. Ce a purtat?

Starul de la Hollywood îşi pune formele voluptuoase în valoare de fiecare dată când păşeşte pe covorul roşu. Una dintre cele mai îndrăzneţe apariţii ale sale a fost la gala premiilor Billboard 2015

Pe covorul roşu de la Gala Met 2015 au defilat numeroase staruri de la Hollywood foarte hotărâte să atragă atenţia tuturor prin ţinutele alese. Printre ele s-a numărat şi Jennifer Lopez, care a purtat una dintre cele mai îndrăzneţe rochii. Artista şi-a expus formele într-o creaţie Versace transparentă, acoperită în zonele esenţiale cu paiete roşii şi negre. 

Jennifer Lopez a purtat o rochie foarte sexy, transparentă, cu aplicaţii din paiete şi la Gala Premiilor Billboard 2015. Vedeta şi-a expus abdomenul perfect tonifiat şi a făcut furori cu decolteul său îndrăzneţ.

Nimic nu se compară cu ţinuta pe care Jennifer a purtat-o în urmă cu 15 ani, la Gala Premiilor Grammy 2000. Rochia Versace cu decolteul adânc până în talie rămâne una dintre cele mai îndrăzneţe, şocante şi sexy apariţii ale divei latino.

Lookul de femeie fatală i se potriveşte ca o mănuşă lui Jennifer Lopez. Vedeta a demonstrat asta cel mai bine în 2014, într-o rochie neagră Atelier Versace cu detalii decupate în zona decolteului şi accesorii aurii.

În 2011, vedeta latino a purtat la Gala Premiilor Grammy o rochie midi acoperită cu paiete argintii strălucitoare, o creaţie Emilio Pucci care i-a pus în valoare picioarele perfect tonifiate.

La Gala American Music Awards din 2014, Jennifer a păşit pe covorul roşu purtând o rochie de tip bandaj Reem Acra din saten, de culoare roz nude, care i-a evidenţiat bustulşi abdomenul impecabil.

Pe lângă decolteul foarte adânc, rochia Marchesa pe care Jennifer a purtat-o la Globurile de Aur 2009 avea şi spatele complet gol. Vedeta a apelat atunci la un truc folosit adesea de starurile de la Hollywood pentru a evita situaţiile jenante. Este vorba despre adezivul pentru haine, menit să ţină rochiile dificil de purtat la locul lor.