Modă. Inspiră-te din stilul personal al supermodelelor. Ţinute de stradă

Miranda Kerr arată impecabil nu doar pe podiumurile de prezentare, ci şi în viaţa de zi cu zi. Fosta soţie a lui Orlando Bloom nu ratează nicio ocazie de a-şi etala colecţia impresionantă de haine

Miranda Kerr

Unul dintre starurile prezentărilor Victoria's Secret, Miranda Kerr este un exemplu de eleganţă şi stil pentru femeile din întreaga lume. Supermodelul australian se desparte rar de pantofii cu toc, pe care îi poartă cu jeanşi skinny, pantaloni drepţi sau evazaţi. Topurile din materiale vaporoase şi sacourile se află de asemenea pe lista de preferinţe a Mirandei.

Cara Delevingne

Un adevărat copil rebel al lumii modei, Cara Delevingne adoptă în viaţa de zi cu zi un stil lejer. Supermodelul britanic preferă pantofii sport şi bocancii în locul încălţărilor cu tocuri. Pantalonii skinny sunt nelipsiţi din majoritatea ţinutelor sale, pe care îi asociază cu topuri lejere, personalizate de cele mai multe ori cu mesaje de impact.

Alessandra Ambrosio

Supermodelul brazilian cu origini italiene este adepta unui stil vestimentar cât mai comod. Alessandra poartă des rochii lungi şi vaporoase, sandale cu talpa joasă şi jeanşi, pe care îi asociază adesea cu cămăşi casual.

Rosie Huntington Whiteley

Soţia actorului Jason Statham, Rosie Huntington Whiteley, este un adevărat style-icon. Supermodelul britanic nu ratează nicio ocazie de a-şi pune silueta impecabilă în valoare. Alege de multe ori pantaloni strâmţi din piele, jeanşi skinny sau rochii mulate. Accesoriile, precum pălării sau eşarfe, sunt nelipsite din ţinutele modelului.