Modă. Cele mai interesante ţinute de pe covorul roşu, la premiile Emmy 2015

Cea de-a 67-a ediţie a Premiilor Emmy, echivalentul premiilor Oscar pentru producţiile de televiziune din Statele Unite, a strâns duminică seară la Los Angeles numeroase staruri din industria cinematografică şi nu numai. 

Aşa cum se întâmplă de obicei, vedetele care au defilat pe covorul roşu au arătat impecabil. Iată câteva dintre cele mai interesante ţinute ale celebrităţilor care au participat la această gală:

Lady Gaga

Lady Gaga, care ne-a obişnuit cu apariţiile sale excentrice şi ciudate, precum costume din carne sau din baloane, a impresionat de această dată prin eleganţă şi rafinament, într-o rochie neagră lungă, asimetrică, o creaţie Brandon Maxwell.

Kerry Washington

Actriţa Kerry Washington a arătat senzaţional într-o rochie gri-argintie, cu decolteu adânc şi crăpătură în lateral, o creaţie Marc Jacobs.

Emma Roberts

Frumoasa actriţă Emma Roberts, nepoata mult mai celebrei Julia Roberts, a purtat o rochie lungă cu trenă, de culoare roz pal, cu un decolteu foarte adânc.

Maisie Williams

Maisie Williams (18 ani), interpreta personajului Arya Stark din serialul de succes "Urzeala tronurilor", cea mai premiată producţie la această ediţie a galei Emmy, a purtat o rochie adecvată vârstei sale. Talentata actriţă a ales o rochie roz, din material texturat, cu un uşor aer retro, pe care a accesorizat-o cu sandale decorate cu puf. O combinaţie inedită, dar şi elegantă.

Sarah Paulson

Actriţa Sarah Paulson a purtat o superbă rochie lungă cu umerii goi, într-o nuanţă de albastru metalizat. Creaţia îi aparţine talentatului designer tibetan Prabal Gurung, o adevărată revelaţie în lumea modei.

Sarah Hyland

Actriţa din serialul de comedie Modern Family a purtat la această ediţie a premiilor Emmy o rochie Zac Posen, cu umerii goi. Vedeta a ales un look monocromatic, accesorizând rochia de nuanţă burgund cu bijuterii şi manichiură în aceeaşi culoare.

Sofia Vergara

Vedeta din Modern Family şi-a pus formele perfecte în valoare printr-o rochie metalică strânsă pe corp, de tip sirenă. Sofia a strălucit la propriu în creaţia St. John în nuanţe metalice.

Padma Lakshimi

Vedeta de televiziune Padma Lakshimi a făcut senzaţie într-o rochie strălucitoare în nuanţă galben-muştar. Creaţia Romono Keveza a fost asortată cu un inel şi cercei cu diamante.