Modă. Cele mai interesante ţinute de la American Music Awards. 12 imagini

Gala American Music Awards, în cadrul căreia sunt decernate în fiecare an premiile industriei muzicale americane, a avut loc duminică, 22 noiembrie, la Microsoft Theater din Los Angeles. Vedetele care au defilat pe covorul roşu la această ediţie s-au întrecut în ţinute extrem de sexy. Negrul, paietele şi materialele transparente au fost predominante.

Două staruri proaspăt divorţate, Ciara şi Gwen Stefani, au ţinut morţiş să-şi etaleze trupurile perfect tonifiate în rochii negre din voal transparent. Nu au fost singurele vedete care au ales ţinute transparente.

Şi surorile Kendall şi Kylie Jenner au optat tot pentru negru, ambele purtând rochii foarte sexy, scurte şi cu zone decupate. Iată câteva dintre cele mai interesante ţinute ale vedetelor de la această gală:

Julianne Hough

Actriţa şi cântăreaţa Julianne Hough a purtat o rochie deosebită, cu un imprimeu de inspiraţie etnică şi crăpături înalte pe ambele picioare. Vedeta şi-a asortat ţinuta cu o pereche de sandale cu platformă, un clutch gri şi cercei candelabru de nuanţă albastru închis.

Gigi Hadid

Supermodelul Gigi Hadid a făcut senzaţie într-o ţinută formată din fustă albă largă, cu talie înaltă şi top scurt alb decupat, cu şnur în dreptul bustului.

Ellie Goulding

Cântăreaţa britanică Ellie Goulding a ales o rochie asimetrică pe un umăr, realizată din piele, cu zone decupate şi inserţii metalice aurii.

Kylie Jenner

O altă vedetă care a ales pielea a fost Kylie Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian. Starleta a purtat o rochie parcă inspirată din filmul "Fifty shades of Gray", cu zone decupate masiv şi inserţii din zale. 

Kendall Jenner

Modelul Kendall Jenner, o altă membră a clanului Jenner-Kardashian, a purtat o "little black dress" foarte sexy, cu detalii sub forma unor ciucuri pe umeri. Vedeta a asortat ţinuta cu o pereche de sandale negre din şnur.

Hannah Davis

Modelul american Hannah Davis a purtat o rochie deosebită într-o nuanţă gri metalic, realizată dintr-un material semitransparent  care imită zalele.

Ciara

Ciara a purtat pe covorul roşu o rochie transparentă cu mâneci lungi, realizată din voal negru cu aplicaţii din paiete negre.

Carrie Underwood

Cântăreaţa Carrie Underwood a purtat o rochie în nuanţă nude, cu aplicaţii din paite strălucitoare. Capa lungă până în pământ, la fel de strălucitoare, a oferit ţinutei o notă specială.

Demi Lovato

Actriţa şi cântăreaţa Demi Lovato a ales o rochie din paiete strânsă pe corp, cu o crăpătură înaltă pe piciorul stâng. Vedeta şi-a asortat ţinuta cu o coafură în stil retro şi machiaj în nuanţe închise.

Gwen Stefani

Una dintre cele mai spectaculoase ţinute ale serii i-a aparţinut cântăreţei Gwen Stefani. Diva muzicii pop a purtat o rochie realizată din voal negru transparent în partea de jos şi top sub forma unei cape.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez nu s-a deosebit cu mult de numeroasele staruri adolescente care au defilat pe covorul roşu la această ediţie a premiilor AMA. Vedeta în vârstă de 45 de ani a arătat impecabil într-o rochie în nuanţă bleu deschis cu un top realizat din şnururi.

Selena Gomez

Fosta iubită a lui Justin Bieber a purtat o rochie de nuanţă roşu burgund din paiete, cu spatele gol.