Modă. Ce au purtat vedetele pe covorul roşu la MTV Movie Awards. 8 ţinute

Negrul s-a aflat în topul preferinţelor, fiind purtat de cele mai multe staruri care au participat la acest eveniment, inclusiv Charlize Theron şi Kendall Jenner

Kendall Jenner

Sora mai mică a lui Kim Kardashian, modelul Kendall Jenner, a purtat o rochie Balmain foarte sexy, de culoare neagră, asimetrică. Elementele originale ale ţinutei sale au fost şnururile lungi ale sandalelor, înfăşurate pe tot piciorul, până peste genunchi.

Charlize Theron

Superba actriţă Charlize Theron a ales o rochie neagră Alexander McQueen, realizată din voal decorat cu broderie cu motive florale. 

Gigi Hadid

Supermodelul Gigi Hadid a purtat pe covorul roşu un costum Versace de inspiraţie masculină, dar pe care l-a asociat cu un top sexy, cu un decolteu adânc, care lăsa să se vadă un sutien negru din dantelă.

Jessica Chastain

Şi Jessica Chastain a ales tot negrul. Actriţa din "Interstellar" a purtat o rochie lungă Givenchy, decorată cu mărgele şi mâneci scurte din dantelă. 

Cara Delevingne

Modelul britanic Cara Delevingne a ales pentru gala MTV Movie Awards o salopetă neagră Balmain, realizată din catifea, unul dintre materialele în tendinţe ale acestui an. 

Holland Roden

Holland Roden, cunoscută pentru rolul din serialul "Un vârcolac adolescent", a adus o pată de culoare printre numeroasele ţinute negre alese de vedete la această gală. Actriţa a ales o salopetă semnată Christian Siriano, într-o nuanţă intensă de albastru.

Brittany Snow

Actriţa şi cântăreaţa americană Brittany Snow a purtat o rochie roşie Haney, cu mâneci largi, în stil capă. Vedeta a asortat ţinuta cu sandale în aceeaşi culoare şi un clutch auriu.

Lizzy Caplan

Actriţa Lizzy Caplan a ales o rochie Sally LaPointe neagră, cu paiete, pentru gala MTV Movie Awards. Ţinuta vedetei din filmul "Fete rele" îmbină trei tipuri de texturi, partea de top fiind realizată din paiete mari, negre şi aurii, fusta este decorată cu paiete negre, continuată printr-o plasă cu linii verticale.