Modă: 6 modele de palton care-ți fac silueta suplă și sexy. Vezi care sunt!

Iarna este mult mai greu să arăți sexy atunci când silueta este îngropată într-o haină groasă. Dacă vrei să-ţi pui în valoare cel mai bine atuurile şi să pari mai slabă, iată cele mai reușite 6 modele de palton care te slăbesc.

Pentru paltonul ideal care te face să pari mai slabă și te pune adevărat în valoare, optează pentru fibrele naturale. Lâna este întotdeauna cea mai bună alegere pentru o stofă de calitate la paltonul ideal.

Silueta în formă de măr

Când ai formele pronunțate și o siluetă mai puțin subțire, este important să alegi un palton care nu stă fix tocmai pe zona pe care vrei să o ascunzi. Alege un palton care să nu fie prea strâmt în zona superioară și care definește forma corpului după litera A. Un imprimeu discret și elegant în culori închise completează look-ul atunci când vrei să pari mai slabă, chiar dacă ai o siluetă în formă de măr.

Silueta în formă de pară

Dacă volumul nedorit este situat în partea de jos a corpului, cel mai bun palton pentru silueta în formă de pară este cel care atrage atenția asupra decolteului. Modelul de palton care te slabește este cel drept cu un guler voluminos, dar poți încerca și unul cambrat în mod discret.

Bust impresionant

Când problema este bustul care devine prea impunător într-un palton cu o croială nepotrivită, te poți pune în valoare cel mai bine cu un palton cu guler discret și decolteu în V. Evită paltoanele prea cambrate și optează pentru cele cu linii simple și elegante. Stofa mai subțire este o alegere bună pentru a nu ascunde complet bustul, dar pentru a-l pune în valoare bine raportat la siluetă.

Umeri largi

Dacă ești nemulțumită de cum arată pe tine cele mai multe modele de palton din cauza umerilor lați, cea mai bună opțiune este un palton cu guler foarte larg, ce ascunde umerii. Caută un palton ce nu are o croială foarte bine definită în partea superioară. Poți opta și pentru cordon gros, dar nu-l strânge foarte tare în jurul siluetei: acest lucru nu te face întotdeauna să pari mai slabă, doar îți scoate în evidență umerii.

Coapse late

Când coapsele late sunt o problemă dar silueta este pe placul tău, cea mai bună alegere este un model de palton asimetric. Alege un palton ușor cambrat, cu volum ușor mai mare în partea de jos, dar care nu este strâmt și nu are pliseuri în partea inferioară.

Silueta în forma de clepsidră

Chiar dacă ai cea mai dorită siluetă, cea în formă de clepsidră, există nenumărate modele de palton ce te pot face să pari grasă. Secretul pentru paltonul ideal este alegerea unei croieli care îți subliniază ușor formele, dar și silueta. Optează pentru un palton cu un cordon gros și cu guler simplu, care este plisat în partea de jos dacă vrei să obții un look elegant ce te pune în valoare cel mai bine.