Modă. 10 cele mai frumoase ţinute de la Premiile BAFTA 2016

The British Academy of Film and Television Arts, cunoscut mai simplu ca BAFTA, este echivalentul britanic al mult mai celebrelor Premii Oscar.

Gala Premiilor BAFTA a avut loc duminică, 14 februarie, la Opera Regală din Londra, şi a strâns pe covorul roşu cele mai importante vedete britanice ale momentului, dar şi actori de talie internaţională.

Printre starurile care au defilat în rochii superbe în cadrul prestigiosului eveniment s-au numărat Kate Winslet, actriţa australiană Cate Blanchett, vedeta suedeză în plină ascensiune Alicia Vikander, Emilia Clarke, starul din serialul de succes "Urzeala tronurilor" sau Dakota Johnson, interpreta rolului Anastasia din filmul "Cincizeci de umbre ale lui Grey".

Iată câteva dintre cele mai frumoase ţinute ale starurilor pe covorul roşu de la Gala Premiilor BAFTA 2016:

Cate Blanchett

Actriţa australiană a arătat senzaţional într-o rochie personalizată Alexander McQuinn, cu un top decorat cu elemente florale.

Emilia Clarke

Starul din serialul HBO "Urzeala tronurilor" a întors toate privirile. Actriţa britanică a purtat o rochie lungă de un roşu aprins, cu un decolteu adânc. Creaţia face parte din colecţia Victoria Beckham primăvară-vară 2016.

Kate Winslet

Actriţa britanică a ales o rochie neagră asimetrică, cu bretea pe un umăr, o creaţie Antonio Berardi.

Dakota Johnson

Actriţa care şi-a câştigat popularitatea în urma interpretării rolului Anastasia din ecranizarea primei părţi din seria "Cincizeci de umbre ale lui Grey" a purtat o rochie Dior de un roşu aprins, cu bretele subţiri şi un decolteu foarte îndrăzneţ.

Olga Kurylenko

Olga Kurylenko, cunoscută în special pentru rolul din "James Bond: Quantum of Solance", a purtat o rochie albă semitransparentă, cu aplicaţii florale. Actriţa şi-a asortat ţinuta cu bijuterii Atelier Swarovski.

Lily Donaldson

Modelul britanic a optat pentru o rochie neagră cu mâneci lungi şi top semitransparent.

Heida Reed

Actriţa islandeză a purtat pe covorul roşu o rochie lungă, neagră, cu reflexii metalice şi un decolteu până în zona taliei.

Isla Fisher

Soţia actorului de comedie Sasha Baron Cohen a ales pentru Gala Premiilor BAFTA o rochie cu trenă, într-o nuanţă de alb perlat.

Laura Whitmore

Vedeta irlandeză de televiziune a reuşit să fure toate privirile pe covorul roşu cu rochia ei într-o nuanţă puternică de albastru turcoaz.

Alicia Vikander

Actriţa suedeză, una dintre staurile "pe val" ale momentului, a purtat pe covorul roşu o rochie neagră din piele, cu detalii argintii. Creaţia face parte din colecţia primăvară - vară 2016 Louis Vuitton.

MAI MULT DESPRE: stil, vedete, premii, moda, tinute, rochii, covorul rosu, BAFTA