Ce au purtat vedetele la Gala American Music Awards. 10 cele mai sexy ținute

American Music Awards este ceremonia în cadrul căreia sunt acordate premiile industriei muzicale americane. În cadrul ediției din acest an, care a avut loc pe 20 noiembrie în Los Angeles, cântăreața Ariana Grande a primit trofeul "Artistul anului". Printre cei premiați s-au numărat Justin Bieber, Rihnna sau Drake. În ceea ce privește ținutele purtate de staruri, au predominat albul, negru și nuanțele metalice. Iată câteva dintre cele mai sexy ținute ale vedetelor care au defilat pe covorul roșu.

Gigi Hadid

Gigi Hadid, care a fost gazda show-ului alături de Jay Pharaoh, și-a făcut apariția pe covorul roșu purtând o rochie albă cu umerii goi, din dantelă, o creație Roberto Cavalli. Modelul a purtat nu mai puțin de cinci ținute spectaculoase te toată durata evenimentului care a avut loc duminică în Los Angeles.

Ariana Grande

Ariana Grande, care a primit trofeul Artistul anului, a purtat o bustieră neagră din dantelă și o pereche de pantaloni largi Alexender McQueen. Cântăreața a asortat ținuta cu bijuterii din acuamarin semnate Irit Design, potrivit usmagazine.com.

Milla Jovovich

Milla Jovovich a arătat spectaculos pe covorul roșu purtând o rochie Elie Saab neagră cu aplicații din mărgele.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen, care a devenit mămică în urmă cu câteva luni, și-a expus silueta impecabilă într-o rochie neagră cu mâneci lungi și cu o crăpătură extrem de adâncă, ce depășea nivelul coapsei. 

Selena Gomez

Artista, care a declarat în urmă cu puțin timp că trece printr-o perioadă dificilă, marcată de depresie și lupta cu lupus, o afecțiune autoimună, și-a făcut apariția la Gala AMA purtând o rochie lungă roșie spectaculoasă.

Lady Gaga

Lady Gaga a fost deosebit de elegantă la AMA din acest an. Cântăreața a purtat un costum alb format din pantaloni evazați și sacou cu decolteu adânc, pe care l-a purtat fără sutien.

Heidi Klum

Heidi Klum a fost senzația serii într-o ținută originală. Fostul model a purtat o salopetă Wolk Morais cu mâneci lungi dintr-un material cu imprimeuri în nuanțe metalice. 

Jenny McCarthy

Actrița Jenny McCarthy a fost deosebit de sexy pe covorul roșu într-o salopetă neagră fără mâneci și cu un decolteu adânc. Vedeta și-a accesorizat ținuta cu un colier de tip choker.

Nina Dobrev

Frumoasa actriță Nina Dobrev a purtat un costum Zuhair Murad format din sacou și pantaloni scurți din matrial cu broderie argintie. Nina a asortat ținuta cu un clutch negru Edie Parker Dani.

Hannah Davis

Modelul american Hannah Davis a arătat uimitor într-o rochie transparentă cu aplicații din cristale violet, o creație semnată Zuhair Murad. Superba americancă a purtat și un accesoriu inedit, un inel pentru buză.
MAI MULT DESPRE: moda