9 ţinute vaporoase de vară ale Elenei Gheorghe. Inspiră-te!

Una dintre cele mai talentate şi apreciate cântăreţe de la noi, Elena Gheorghe, este şi o mare iubitoare de modă.

Vedeta postează zi de zi pe reţelele de socializare imagini cu ţinutele sale spectaculoase de pe scenă, dar şi cu cele din viaţa de zi cu zi, care sunt la fel de interesante şi sexy.

Cântăreaţa pare să iubească rochiile cu imprimeuri florale masive, dar şi pe cele largi, vaporoase, albe, care îi oferă un aer romantic.

Silueta de invidiat îi permite să aleagă topuri scurte, care lasă să se vadă andomenul perfect plat.


Iată câteva dintre ţinutele de vară ale Elenei, din care te poţi inspira şi tu:

Sursă foto: Instagram

Această ţinută complet albă, compusă dintr-un top scurt, tip bustieră, şi o fustă lungă din dantelă îi oferă cântăreţei o alură romantică, perfectă pentru vară.

Rochiile cu imprimeuri florale masive sunt pe placul vedetei, care le poartă cât se poate de des, inclusiv în videoclipurile sale. Această rochie înflorată a fost purtată de cântăreaţa în cel mai recent videoclip al său, pentru melodia "Mamma mia!"

Rochiile albe, lungi până în pământ şi diafane, din materiale subţiri şi delicate, te pot ajuta şi pe tine să arăţi precum o divă, aşa cum este Elena Gheorghe. Asortează cu accesorii pentru păr cu motive florale şi vei arăta precum o zână!

Bucură-te de zilele frumoase de vară într-o ţinută foarte lejeră, formată din pantaloni scurţi cu talie înaltă şi un top strâns pe corp, cu imprimeuri florale, aşa cum a adoptat Elena Gheorghe în această fotografie. Talia înaltă este o alegere excelentă pentru femeile mignione pentru că are un efect de alungire.

Fii sexy într-o ţinută foarte lejeră! Încearcă salopetele în culori puternice, pe care să le asociezi cu pantofi sau sandale cu toc înalt. Cântăreaţa poartă aici o salopetă turcoaz cu buzunare şi volane în partea de top şi o pereche de sandale nude, cu toc înalt. Ţinuta este accesorizată cu cercei aurii supradimensionaţi.

O altă rochie cu imprimeuri mari florale, asociată cu bucle voluminoase şi bine definite, îi oferă Elenei Gheorghe un aer retro.

Pentru o plimbare relaxantă în oraş, o ţinută precum aceasta, formată din pantaloni scurţi negri, cu un top-maiou cu detalii din dantelă este alegerea ideală. Elena a completat ţinuta cu două seturi de brăţări multiple din argint, pe care le poartă foarte des, semn că se numără printre accesoriile sale preferate.

Dacă ai o siluetă fără cusur şi un abdomen perfect plat, o ţinută formată din top-bustieră şi fustă albă, conică, te vor ajuta să obţii un look sexy şi elegant.

O salopetă albă, formată din pantaloni scurţi şi maiou, este alegerea potrivită pentru o zi de vacanţă. Îţi oferă libertate de mişcare şi îţi permite să te relaxezi cu adevărat. Asorteaz-o, aşa cum a făcut şi Elena Gheorghe, cu o pereche de tenişi albi.