Sandalele gladiator, cum şi cu ce le poartă bloggeriţele de modă

Sandalele gladiator au cucerit, cu siguranţă, pe toată lumea. Altfel nu-mi explic de ce le văd mereu în toate blogurile de modă internaţionale. Şi pentru că într-o postare

Sandalele gladiator au cucerit, cu siguranţă, pe toată lumea. Altfel nu-mi explic de ce le văd mereu în toate blogurile de modă internaţionale.


Şi pentru că într-o postare anterioară lumea mă întreba cu ce ar putea să le poartă, m-am gândit să vă arăt mai multe poze, luate de pe blogurile de modă internaţionale, care să vă inspire.

Ba mai mult, am găsit şi o postare a unei bloggeriţe din Australia care ne învaţă să transformăm o pereche de sandale simple, de la H&M, într-unele gladiator de inspiraţie Alexander Wang (v-am spus că au făcut o obsesie pentru acest model, atât de mare încât au învăţat să şi le facă singure).

Vedeţi aici postarea respectivă, care vă arată pas cu pas cum să vă confecţionaţi, singure, o pereche de sandale gladiator (ca în poza de mai jos).

Şi fie că alegeţi modele cu toc sau fără, pe care să le purtaţi cu o pereche de jeanşi scurţi, o fustă lungă sau o rochie vaporoasă, posibilităţile sunt infinite. Important este să înţelegeţi că aceste sandale sunt vedete şi că trebuie purtate astfel încât să iasă în evidenţă.