Lady Gaga a plecat la restaurant cu o vechitură de la Hermes

Excentrica Lady Gaga nu se dezminte nici de această dată. Surprinsă în drum spre restaurantul tatălui ei din New York, Trattoria Joanne, vedeta a fost văzută purtând o vechitură de geantă

Excentrica Lady Gaga nu se dezminte nici de această dată. Surprinsă în drum spre restaurantul tatălui ei din New York, Trattoria Joanne, vedeta a fost văzută purtând o vechitură de geantă Hermes.

Şi când spun vechitură mă refer la faptul că respectiva geantă pare să fi fost extrem de purtată, pielea fiind deja cojită pe la colţuri şi pe margini, iar închizătoarea din faţă părând şi ea defectă.


Respectivul model de geantă, un Hermes Kelly, poate fi găsit într-o stare mult mai bună, adică nouă, de vânzare pe Portero.com, anunţă purseblog.com. Şi chiar nu credem că Lady Gaga nu şi-ar permite una.

Fie o poartă pe aceasta din motive sentimentale (cine ştie de la cine a primit-o), fie, şi cred mai mult în această variantă, e un alt mod de manifestare a naturii ei excentrice. Ce altă vedetă şi-ar permite să poarte o poşetă atât de scorojită, fără nicio jenă?