Victoria Beckham are 14 inele de logodnă. Cum arată bijuteriile în valoare de milioane de euro

Vedetele impresionează adesea prin bijuteriile cu pietre prețioase pe care le poartă, iar inelele de logodnă sunt adesea piesele de rezistență din colecțiile lor. Victoria Beckham nu face excepție. Starul britanic se poate lăuda cu o colecție impresionantă de inele de logodnă, primite de-a lungul anilor de la soțul său, fostul fotbalist David Beckam. Victora deține 14 inele de logodnă, pe care le-a primit în timpul căsnicie de 19 ani cu David. 

De la inelul cu diamante primit atunci când a fost cerută în căsătorie, în 1998, și până la inele cu pietre prețioase masive precum diamante, safire, rubine sau smaralde, Victoria deține o colecție fabuloasă de bijuterii.
Creatoarea de modă preferă pietrele foarte mari, având în vedere că aproape toate inelele sale sunt decorate cu pietre prețioase masive. Iată cum arată cele 14 inele de logodnă ale Victoriei Beckham:


Inelul de logodnă

În 1998, Victoria a primit un inel de logodnă cu un diamant de trei carate de la David Beckham, atunci când acesta a cerut-o în căsătorie. Bijuteria valorează aproximativ 85.000 de dolari.

Verigheta cu diamante

La scurt timp după nuntă, Victoria a purtat un inel acoperit cu diamante, de tip verighetă. Vedeta nu mai poartă în prezent inelul, ultima dată purtându-l în 2003.

Inel cu diamant masiv

Tot în anul 2003 Victoria a purtat pentru prima dată un inel cu diamant masiv, cu o tăietură tip smarald

Inel cu diamant roz

În 2004, când a împlinit 30 de ani, Victoria a primit cadou de la soțul său un inel cu diamant roz cu tăietură ovală, care a costat 1.1 milioane de dolari.

Inel cu diamant oval

Unul dintre inelele de logodnă pe care Victoria le poartă cel mai des este inelul cu diamant în formă de pară, de 17 carate, pe care l-a primit în 2005.

Inel cu diamant galben

După inelul cu diamant roz, fosta membră Spice Girls a primit un inel de logodnă cu diamant galben, cu o tăietură de tip smarald. Vedeta îl poartă de obicei între două inele simple, de tip verighetă.

Inel cu smarald

Colecția de inele cu diamante este completată de inele cu pietre prețioase, așa cum este acest inel cu smarald. Primul din colecția sa, acest inel i-a fost oferit în 2007, iar Victoria l-a purtat în numeroase ocazii. Cel mai recent vedeta a purtat inelul în luna iunie 2018, la gala organizată de Elton John AIDS Foundation, și l-a asortat cu un colier asemănător.

Inel cu diamant dreptunghiular

În 2008, Victoria a primit de la soțul său un inel cu diamant masiv, de 15 carate, cu o tăietură dreptunghiulară, de tip smarald. Inelul a fost creat de Chopard, iar diamantul este fixat pe o bandă bătută cu diamante.

Inel cu rubin

Creatoarea de modă a primit în 2009 un inel cu rubin, cu o tăietură ovală, înconjurat de diamante. Inelul are un model identic cu cel cu smarald, pe care vedeta l-a primit în 2007. 

Inel cu safir

După ce a strâns în colecția sa un inel de logodnă cu smarald și unul cu rubin, Victoria Beckham a primit unul cu un safir imens.

Inel cu diamant roz

Cel de-al 11-lea inel de logodnă al starului britanic este un alt inel cu diamant roz, dar de dimensiuni mai mici, cu o tăietură ovală. Piatra prețioasă este fixată pe o bandă din aur galben acoperită cu diamante.

Inel cu trei diamante

În 2015, Victoria a purtat un inel de logodnă cu trei diamante. L-a purtat timp de câteva luni la rând, pentru ca apoi să revină la bijuteriile sale favorite.

Inel cu diamant pătrat

La Festivalul de Film de la Cannes din 2016, vedeta a purtat un nou inel de logodnă pe covorul roșu. Acesta este realizat dintr-un diamant simplu, cu formă pătrată, fixat pe o bandă din platină acoperită cu diamante de mici dimensiuni.

Inel cu diamant galben

Cea mai nouă piesă din colecția Victoriei Beckham este un inel cu diamant galben, cu tăietură pătrată, asemănător cu celălalt inel cu diamant galben deținut de ea. Și în acest caz banda este acoperită cu diamante de mici dimensiuni.