Te-ai plictisit de haine negre? Încearcă aceste 6 culori care se poartă în toamna 2019

Sacou negru, jachetă neagră din piele sau pantaloni negri. Probabil ai în garderoba ta o mulțime de haine închise la culoare pentru că sunt mai ușor de asortat și se potrivesc cu orice. 

Toamna este sinonimă cu nuanțe precum bleumarin, verde oliv, roșu burgund și, bineînțeles, negru. Dar 2019 aduce surprize în materie de culori în sezonul toamnă-iarnă. Numeroși designeri au decis să includă în colecțiile lor pentru toamnă/iarnă 2019 culori precum violet pal, verde lime și tonuri deschise de albastru.
Astfel hainele pe care le poți purta sezonul acesta nu se încadrează în tiparul clasic de toamnă.

Dacă ți se pare o provocare să incluzi culorile deschise în ținutele tale de toamnă, trebuie să știi că nu este chiar atât de dificil. Bineînțeles, culorile închise sunt mai practice și foarte simplu de asociat, ceea ce le transformă în alegerea principală pentru sezonul rece. Dar cu puțină practică, vei reuși să adaugi în ținutele tale de toamnă culori proaspete și interesante.

Descoperă câteva dintre nuanțele în tendință pentru această toamnă și află cum să le încluzi în ținutele tale.

Roz

Nuanțele de roz sunt la fel de populare ca în anii trecuți. Ținutele complet roz arată modern și sunt în trend, mai ales dacă optezi pentru un roz pal și un costum format din pantaloni și sacou. Pentru un look sofisticat și scump, asortează rozul cu nuanțe de camel sau brun.

Albastru deschis

Multe dintre noi avem deja albastru în colecțiile noastre de haine, în special sub forma denimului și a jeanșilor decolorați. Dar albastrul arată mult mai bine sub forma rochiilor și a costumelor din două piese. Te va ajuta să oferi un plus de prospețime unei ținute monocromatice și în același timp arată excelent în asociere cu nuanțe clasice de toamnă precum camel sau teracotă.

Galben pal

Știm deja că nuanțele de galben sunt de obicei asociate cu vara, dar se potrivesc la fel de bine și cu ținutele de toamnă. Alege tonuri pale de galben precum galben unt, una dintre nuanțele în tendințe ale acestui sezon. Poți purta un pulover galben tricotat masiv în asociere cu o fustă furou în aceeași culoare pentru a obține un look ce include texturi diferite.

Verde

Verdele este una dintre cele mai importante tendințe în materie de culori ale acestui sezon. Pentru un look statement, încearcă o ținută care să includă din cap până în picioare numai tonuri de verde. Este o alegere îndrăzneață, care va atrage toate privirile.

Roșu

Tonurile de roșu nu se demodează niciodată. Le poți purta pe toată durata anului, inclusiv toamna, când te ajută să oferi un plus de culoare ținutelor prea închise. Un pulover roșu purtat cu o pereche de jeanși crem și o jachetă cu imprimeu animal print este exact ce îți trebuie pentru o ținută modernă și originală.

Violet

Există extrem de multe variante de violet și mov, dar nuanțele care sunt cel mai simplu de asortat sunt cele pale, precum liliachiu sau lavandă. Costumele formate din două piese arată excelent în aceste nuanțe și pot fi incluse cu succes în ținutele tale de toamnă, indiferent de ocazie.