Si ce daca nu ai masuri de manechin!

Ai incercat o sumedenie de diete de care ori nu te-ai tinut, ori nu au dat rezultate? Nu-i nicio problema, nu te intrista!

Ai incercat o sumedenie de diete de care ori nu te-ai tinut, ori nu au dat rezultate? Nu-i nicio problema, nu te intrista! Exista si pentru tine destule haine si modele pe care le poti purta, esential este sa iti stea bine si sa eviti acele tinute care avantajeaza doar persoanele suple. Deci, poti purta orice in afara de fusta foarte scurta, pantaloni scurti sau pana si topurile care-ti lasa buricul la vedere.

Uita in sifonier hainele largi, cu croiala dreapta, lipsite total de stil si feminitate. Nu iti mai repeta ca nu poti purta haine cu o croiala ce urmareste linia corpului pentru ca esti rotunjoara. Nu este adevarat. Important este sa gasesti masura potrivita si sa imbraci ceea ce iti place, stiind cum sa iti ascunzi defectele. Hainele pot fi largi, dar nu lalai.

Multe magazine au si linii pentru persoanele corpolente care incearca sa acopere cat mai multe stiluri. In primul rand, pentru a arata bine alege-ti materiale si croieli dragute, culori pe gustul tau si accesorii care ti se potrivesc. Pe scurt tot ce-ti trebuie pentru a te simti bine cu formele tale.



Iata cum te poti imbraca, in diverse ocazii.

Dupa-amiaza la cumparaturi


Cand mergi prin magazine trebuie sa fii cat mai practica, deci alege-ti o tinuta comoda. Pentru a fi pregatita de o dupa-amiaza de shooping ai nevoie de un look citadin, adica unul practic. Imbraca o pereche de pantaloni sport sau niste jeansi drepti. Sunt buni si pantalonii din in sau cei din tercot cu buzunare. Cand iti cumperi pantalonii, ai grija sa fie cu talia normala. In niciun caz, joasa. Nici cea inalta nu este indicata, fiind destinata persoanelor cu talia ingusta.

Poti alege o bluza dintr-un material fluid sau un tricou. Daca este racoare alege un trench cu croiala dreapta, largut si lejer. Evita jachetele cu cordon in talie si prefera-le pe cele mai lungute si mai largi, asemanatoare unei camasi. Pentru cumparaturi trebuie sa ai incaltari cat mai comode, asa ca evita tocurile. In functie de pantaloni, incalta o pereche de balerini sau una de tenisi. Ti se potriveste o geanta mai sport si mai mare.

Cina in oras


Pentru a avea o seara agreabila trebuie sa te simti in largul tau. Alege o rochie neagra pentru ca aceasta culoare subtiaza intotdeauna, indiferent de croiala.
In plus, rochia neagra este foarte potrivita pentru aceasta ocazie. Materialul trebuie sa fie fluid, pentru mai mult confort. De exemplu vascoza, in niciun caz din jerse. Croiala ei nu trebuie sa fie dreapta la poale, ci un pic evazata pentru a ascunde formele. Evita volanele si pliurile. Asorteaza-ti rochia cu o jacheta scurta din piele. Nu iesi niciodata la cina fara poseta. Poate fi plic, din piele neagra. Poti fi glamour daca porti o pereche de sandale metalizate, cu toc cui, dar nu foarte inalt. Iti fac piciorul sa para mai suplu. Lungimea rochie nu trebuie sa se opreasca deasupra genunchiului, dar nici sa ajunga la glezne. Accesorizeaz-o cu un lant si un pandantiv fin.

La birou                                                                                                  

                                                                                                                                                            
Se spune ca persoanele grasute nu pot purta alb? Nu este adevarat! Totul depinde de croiala. Odata ce probezi o pereche de pantaloni albi cu croiala dreapta si constati ca sunt masura ta si iti stau si bine, nu vei rezista sa ii achizitionezi.
Trebuie spus ca acestia sunt potriviti si pentru birou. Pentru a-ti ascunde soldurile alege o camasa mai lunguta din bumbac, cu un imprimeu alb-negru, care iti acopera imperfectiunile. Secretul consta in faptul ca, in acest caz, negrul trebuie sa predomine. Gulerul acestei bluze trebuie sa fie rotund pentru a subtia vizual bustul, iar ca si incaltaminte poti alege sandalele platforma.