Paleta de culori a sezonului

Ne aflam in plin sezon estival si acest lucru este evident inclusiv (sau mai ales) atunci cand pleci intr-o incursiune prin magazine, cu scopul de a-ti revigora garderoba. Nuantele preponderente sunt foarte intense, s-ar putea spune chiar orbitoare, si iti vei incepe fiecare zi cu zambetul pe buze. Dar stii care sunt culorile care ar trebui sa predomine in sifonierul tau?

Asa numita nuanta a capsunii este una dintre vedete, cel putin in ceea ce priveste tonurile de rosu. De asemenea, se poarta si nuantele mai intunecate (visina putreda, teracota).



Sunt admise (ba chiar recomandate) asocierile mai multor nuante diferite. In acest caz insa, nu miza decat pe o rochie cu imprimeuri - asocierea a doua piese vestimentare cu nuante pornind de la aceeasi culoare de baza nu este, totusi, recomandabila.

O alta culoare de baza este albastrul, in cele mai diverse tonuri: nuanta cerului, turcoaz, albastru electric, bleumarin - nu exista restrictii. Si, cum unul dintre cele mai puternice trenduri ale verii este trendul metalic, la o tinuta de ocazie poti aborda o piesa vestimentara lucioasa, intr-o nuanta albastra.


Nici culoarea verde nu este neglijata, de mare efect fiind nuanta "verde-lamaie" (era foarte moderna in anii '80 si a revenit in actualitate). De asemenea, se poarta nuanta piersicii, culoarea opalului, verde crud sau culoarea "cafea cu lapte". Multe dintre ele au fost in trend si in sezonul trecut, de altfel.

In ceea ce priveste culoarea galbena, putem spune ca tocmai am "incoronat" regele acestui sezon. Auriu, nuanta mierii, culoarea mustarului - alegerea iti apartine, atat timp cat piesele vestimentare de acest gen nu-ti vor lipsi din garderoba.
Referitor la posibilitatile de asortare a sa, poti sa optezi pentru gri, intrucat asocierea va fi cel putin interesanta.

Cand mergi la cumparaturi, nu scapa din vedere nici vestimentatia in nuante de roz, ciclamen sau portocaliu. Sunt culori vesele, care vor aduce un plus de culoare zilelor de vara.