Invata sa iti alegi hainele in functie de silueta

Nu este cazul sa iti ascunzi rotunjimile in haine largi si fara forma. Producatorii de articole vestimentare si creatorii de moda se gandesc si la femeile care au cateva kilograme in plus.

Nu este cazul sa iti ascunzi rotunjimile in haine largi si fara forma. Producatorii de articole vestimentare si creatorii de moda se gandesc si la femeile care au cateva kilograme in plus.

Desi pe podium vedem doar haine care stau bine unor persoane suple, exista optiuni si pentru celelalte.

Dupa cum se stie, in realitate, 40% dintre femei au probleme cu greutatea si poarta marimea 44. Problema este ca ele sunt tinere si nu vor sa se ascunda in haine fara stil, ci isi doresc sa aiba o vestimentatie glamour, practica sau eleganta, in functie de gusturi.



Daca acesta este si cazul tau, invata sa iti alegi hainele care ti se potrivesc, astfel incat sa fii la moda.

In zilele racoroase, prietenul tau cel mai bun va fi trenciul. Are toate calitatile de care ai nevoie. Este lung si iti acopera soldurile, dar pentru a nu ascunde prea mult si a te face sa pari mai scunda, se opreste deasupra genunchilor.

In plus, este lejer, dar urmareste linia corpului si te ajuta sa fii eleganta. Daca esti tipul clepsidra, poti alege unul cu cordon, care iti permite sa iti subliniezi talia.


Trenciul nu te opreste sa fii o femeie cu stil. Daca vrei sa ai un aer british, poarta unul in carouri. Semeni cu o frantuzoaica daca il combini cu o bereta si o pereche de balerini.

Ai o intalnire de afaceri? Jongleaza cu efectul optic.

Alege un costum cu sacou si pantaloni, imprimati cu dungi subtiri si verticale. Costumul trebuie sa fie de culoare inchisa pentru a te subtia.

Pantalonii este bine sa fie usor evazati. Nici prea largi, nici prea stramti, ei nu iti vor divulga formele, dar nici nu te vor face sa pari ca ai imbracat o pereche cu doua numere mai mari.
 

Daca este cald si nu ai nevoie de sacou, combina pantalonul cu o camasa usor bufanta si cu talia marcata. Alege manecile trei sferturi, care sunt bufante sau chiar crete. Ascund foarte bine bratul si umerii rotunzi.