Cum să porți botinele roșii - 20 de outfituri

Sezonul acesta, botinele roșii sunt încălțările statement care te ajută să adaugi un plus de culoare și originalitate ținutelor tale. Descoperă cum să porți botinele roșii.
 
 

Ținută monocromatică

Roșul nu se demodează niciodată, iar atunci când vrei să ieși imediat în evidență, o astfel ținută monocromatică este alegerea ideală. Victoria Beckham a purtat de curând acest look. Creatoarea de modă a asociat un pulover roșu cu guler înalt, cu o fustă din saten și cizme roșii. Unul dintre motivele pentru care să alegi această ținută este efectul instant de alungire pe care îl are asupra siluetei.

Ținută all black

Atunci când optezi pentru o ținută all black, dar vrei și o pată de culoare, asociază cu o pereche de botine sau ghete într-o nuanță intensă de roșu. Poți include și un accesoriu animal print, care îți va aduce look-ul și mai mult în actualitate.

Roșu burgund și carouri

Carourile se numără printre cele mai importante tendințe ale sezonului toamnă-iarnă 2018/2019. Iar un palton în carouri, în asociere cu botine de culoare roșu burgund și o geantă în aceeași nuanță te va ajuta să obții un look sofisticat de zi.

Botine roșii și colanți

Colanții negri pot fi purtați astfel încât să obții un look elegant și interesant. Asortează-i cu o cămașă lungă, palton în carouri și botine roșii cu toc, care îi oferă ținutei tale un aer sexy.

Pulover, fustă plisată și botine roșii

Combinația de pulover și fustă midi sau maxi este alegerea perfectă pentru ținutele tale din acest sezon. Completează cu o pereche de cizme roșii pentru un accent interesant de culoare. 

Fustă plisată și cizme roșii

Cizmele "lăsate", care formează pliuri, se numără printre trendurile acestui sezon în materie de încălțări. Iar dacă alegi o astfel de pereche de cizme într-o nuanță intensă de roșu, în mod sigur vei atrage numai priviri admirative. Poartă-le cu o fustă plisată și un palton accesorizat cu o currea în talie.

Rochie de zi și botine roșii

Completează o rochie de zi cu o pereche de botine roșii cu toc pentru a crea o ținută sofisticată. Poți alege o rochie cu imprimeu ce include aceeași nuanță de roșu ca și cea a botinelor. În acest fel look-ul va fi unul format din două piese congruente, cu un aspect sofisticat.

Fustă din piele și botine roșii

Botinele roșii se potrivesc perfect cu o fustă mini din piele. Această combinație este ideală dacă vrei o ținută sexy de zi.

Cizme roșii metalizate

Dacă îți dorești o pereche de încălțări statement, cizmele într-o nuanță metalizată de roșu sunt opțiunea perfectă. Le poți purta cu o rochie cu imprimeu simplu și un palton roșu.

Blugi rupți și botine roșii

Botinele roșii se potrivesc de minune și cu blugii tăi rupți. Nu uita să îndoi blugii la tiv asfel încât botinele să fie cât mai vizibile și să iasă în evidență.

Rochie din piele și botine roșii

O ținută all-black formată din rochie de piele și helancă poate fi completată excelent de o pereche de botine roșii. Aceste încălțări oferă pata de culoare necesară pentru a aduce la viață o ținută monocromatică într-o culoare închisă.

Pulover supradimensionat și botine roșii

În acest sezon, poți purta puloverul tău supradimensionat și pe post de rochie. Botinele de culoare roșie oferă un plus de feminitate look-ului și îl completează dacă alegi un pulover care să includă un model cu aceeași nuanță de roșu.

Fustă animal print și botine roșii

Sezonul acesta este, fără îndoială, dominat de imprimeurile de tip animal print. Asociază acest print cu o pereche de cizme sau botine roșii, iar rezultatul este o ținută sexy și feminină.

Ținută nude și botine roșii

Vei crea un outfit modern și interesant dacă asociezi o ținută monocromatică în tonuri nude cu o pereche de botine sau cizme roșii. În acest caz, topul și pantalonii de culoare camel, de inspirație sport, sunt echilibrați de botinele roșii ce aduc un plus de feminitate.

Rochie în caroruri și botine roșii

Asociază o rochie în carouri cu accesorii de culoare roșie pentru a crea un look sexy și sofisticat de zi. Poartă botine, poșetă sau chiar o beretă de culoare roșie, asortate cu rochia în carouri.

Imprimeu leopard și botine roșii

Stilul animal print este reinventat sezonul acesta. În afara combinațiilor clasice de culori, vei putea întâlni, de exemplu, imprimeul leopard în nunațe de roșu, verde, mov, albastru etc. În acest caz, printul leopard roșu și negru a fost asociat cu o pereche de botine ce include aceeași combinație de culori.

Blugi scurtați și botine roșii

Blugii scurtați și botinele până la nivelul gleznei sunt piese ce pare să fie făcute una pentru cealaltă. Iar dacă vrei să atragi atenția asupra tivului scurtat și franjurat al blugilor, atunci este cazul să alegi o pereche de botine într-o nuanță intensă de roșu.

MAI MULT DESPRE: moda, tinute, botine