Cizme la modă în 2018 - Ce să porți în noul sezon

Toamna este cel mai bun anotimp pentru a investi într-o nouă pereche de cizme sau ghete. Iar dacă nu știi ce să alegi, descoperă care sunt cizmele la modă în 2018 și ce să porți în noul sezon.

Printre modelele care se află în trend anul acesta se numără unele de inspirație retro, care amintesc de anii '80 sau '90. De la stilul animal print, cizmele cowboy și până la bocancii combat, ai la dispoziție o mulțime de modele interesante pe care să le incluzi în ținutele tale de toamnă și iarnă din acest an.

Cizme cowboy

Cizmele cowboy iau numeroase forme în toamna 2018, de la cele clasice și până la modele cu un look modern. Rihanna a purtat o pereche de cizme cowboy albe semnate Jimmy Choo pentru a completa o ținută formată din blugi și cămașă scurtă. Anul acesta cizmele de tip western pot fi incluse în ținute feminine, realizând un contrast interesant cu fuste sau rochii.

Cizme până la genunchi

Un model clasic, care nu se demodează prea curând este cel al cizmelor până la genunchi. Modelul Gigi Hadid a purtat o pereche de cizme Fendi la scurt timp după ce acestea au fost prezentate pe podium. Tonul de alb-lapte al cizmelor se potrivește perfect cu ținuta în nuanțe de camel purtată de Gigi. Aceste cizme înlocuiesc cu succes cizmele lungi, peste genunchi, care se purtau în urmă cu un an.

Animal print

Fie că preferi stilul leopard, piele de șarpe sau chiar zebra, cizmele animal print sunt fără îndoială un trend must have al acestui sezon. Gwen Stefani a optat pentru o pereche de cizme cu imprimeu leopard și toc înalt, pătrat.

Botine cu șiret, în stil victorian

Forma acestor botine alungește vizual picioarele. Sunt inspirate de încălțările purtate în urmă cu peste o sută de ani, în perioada victoriană. Aspectul lor vintage este excelent pentru a aduce un plus de originalitate unei ținute moderne. De exemplu, le poți asocia cu o pereche de blugi franjurați, precum actrița Tracee Ellis Ross.

Botine în stilul anilor '80

Botinele din anii '80 au de obicei un toc cui subțire și ajung până la nivelul gleznei. Modelele din 2018 inspirate de acestea sunt predominant în culori precum negru, roșu, alb sau piele de șarpe. Modelul Ashley Graham a ales o pereche de botine albe cu un aspect retro interesant, asociate cu o fustă cu talie înaltă și top scurt. Dar botinele inspirate de anii '80 se potrivesc perfect și cu o ținută simplă, compusă din jeanși skinny și tricou.

Bocancii combat

Hailey Baldwin este un fan al ghetelor combat inspirate de moda anilor '90, la fel ca și numeroase alte modele care poartă astfel de încălțări încă din vară. Talpa antiderapantă masivă este, de asemenea, un element în tendințe, pe care merită să-l încerci. Asociază cu o jachetă supradimensionată din denim pentru a obține un look rebel, în stilul celui adoptat de iubita lui Justin Bieber.

Cizme cu finish lucios

Fie că preferi pielea lăcuită, în orice culoare, fie că alegi cizme în culori metalice precum auriu sau argintiu, acesta este unul dintre trendurile statement importante ale acestui an. Victoria Beckham a atras toate privirile în New York, purtând o pereche de cizme până la nivelul genunchilor de culoare roșie cu finish lucios.
MAI MULT DESPRE: toamna, tendinte, moda, cizme