Cinci metode pentru a avea o infatisare de invidiat

Oricat de multe haine ai avea si oricate combinatii si asocieri inedite poti realiza, este inevitabil ca la un moment dat sa constati ca, aproape fara sa-ti dai seama, aluneci in rutina. Poate ca ai prea multe piese vestimentare de aceeasi culoare, sau foarte multe cu o croiala asemanatoare. La un moment dat, simti ca nu mai esti multumita aproape de nici una dintre piesele vestimentare pe care le ai si de aici pana la blazare (tradusa in context prin faptul ca te imbraci cu ceea ce ai la indemana) nu mai este decat un pas. Totusi, ce se poate face pentru a iesi din impas ori (si mai bine) pentru a nu ajunge in aceasta situatie?

Mai inainte de a discuta despre cele cinci mijloace la care poti recurge, se impune precizarea ca nu trebuie sa crezi ca vorbim aici despre garderobe luxoase, piese vestimentare create de marii designeri sau accesorii costisitoare.





Poate ca este vorba despre culori la care nu te-ai fi gandit pana acum, si deci poate ca nu se inscriu neaparat printre nuantele tale preferate. Insa, daca vei purta culori care se potrivesc nuantei pielii tale, vei avea un aspect in mod natural mai stralucitor, iar cearcanele si ridurile nu vor mai fi, parca, atat de vizibile. In mod evident, abordarea unor culori nepotrivite (greseala pe care, din nestiinta, o fac multe femei) va avea un efect diametral opus.



Cu alte cuvinte, sa ascunda partile corpului de care nu esti foarte mandra si, pastrand proportiile, sa arate ceea ce iti doresti sa fie vazut.
Nu este vorba numai despre faptul ca vei arata mai inalta, mai slaba si mai bine proportionata; dar vei parea si mai tanara, iar increderea in tine insati si in feminitatea lor vor fi, cu siguranta, stimulate.



Este binecunoscut faptul ca de multe ori se intampla ca o tinuta altminteri ireprosabila din punct de vedere al croielii si nuantelor sa fie pur si simplu distrusa de accesoriile nepotrivit alese. Iar in categoria aceasta includem nu numai bijuteriile, ci si incaltamintea, esarfele, manusile - toate acestea (dar nu neaparat la un loc!) reprezinta o reteta sigura pentru a scoate din anonimat tinuta.




Ei bine, dupa ce ai reusit sa afli care sunt cele mari necunoscute in cazul tau (respectiv culorile optima, croiala ideala si accesoriile potrivite), ai de facut fata poate celei mai importante provocari de pana acum: sa pui toate acestea cap-la-cap, creand asadar combinatiile cele mai reusite si neuitand, in nici un caz, de coafura si de machiaj. Nu uita ca o pata de culoare aparent minora (de exemplu o esarfa rosie sau manusi mov) poate pune in valoare o tinuta asa cum nu te-ai fi gandit ca e posibil.



Da, si acestea reprezinta "ingrediente" care nu trebuie sa lipseasca din ecuatie pentru a obtine rezultatul catre care aspiri.
Dar este foarte probabil ca, daca vei respecta recomandarile de pana acum, zambetul va veni de la sine, iar "invingatoare" va fi al doilea nume al tau...