Cele mai urâte ținute purtate de vedete în 2018

Chiar și starurile mai dau greș uneori când își aleg ținutele pentru covorul roșu, deși au la dispoziție stiliști care le oferă de obicei cele mai bune sfaturi.
 
Descoperă 12 cele mai urâte ținute purtate de vedete în 2018. 

Kate Beckinsale

Frumoasa actriță a reușit performanța de a purta două ținute complet neinspirate în aceeași săptămână. Prima ținută este o rochie neagră scurtă, cu o mânecă foarte lungă, decorată cu voal, pe care a purtat-o la Gala TIFF. A doua ținută a fost cea purtată la premiile GQ Men of the Year și a fost compusă dintr-o rochie ce părea mai degrabă un costul de baie.

Nicole Kidman

Stilistul lui Nicole Kidman a ales două ținute care nu o reprezintă deloc pe una dintre cele mai elegante staruri de la Hollywood. Prima este un costum alb, cu o cămașă din voal transparentă în zona abdomenului, iar a doua este o rochie de un roz intens în stil Barbie, acoperită cu elemente strălucitoare.

Ryan Gosling

Ținutele purtate de actorul Ryan Gosling la TIFF 2018 sunt dificil de explicat. Una dintre ele a inclus un sacou în carouri, purtat peste un pulover și un tricou vizibil în zona gâtului. A doua ținută este la fel de bizară: un sacou negru peste o cămașă bleumarin cu două dungi orizontale.

Irina Shayk

Modelul Irina Shayk reușește de obicei să pună în umbră toate starurile care pășesc alături de ea pe covorul roșu. Dar aceste două ținute ale vedetei nu se ridică la înălțimea așteptărilor. Irina a ales să poarte două rochii care îi ascund corpul perfect. Primas este o rochie aurie cu un aspect kitsch, iar a doua este o rochie albastră cu mâneci lungi, bufante și pliuri care nu o avantajează în zona taliei.

Julianne Moore

Stilistul actriței Julianne Moore a făcut două gafe majore în 2018. Una dintre ținutele purtate de vedetă anul acesta este o rochie foarte largă, fără nicio formă, sub care actrița pare complet ascunsă. A doua ținută este compusă dintr-o bluză largă și o pereche de pantaloni în culori asimetrice.

Salma Hayek

Actrița mexicană nu se sfiește să poarte ținute nonconformiste, în culori intense și puternic accesorizate. Dar rochiile pe care le-a ales pentru două dintre evenimentele la care a participat anul acesta au fost catalogate ca fiind deloc nepotrivite. La Gala Premiilor Oscar 2018, Salma a purtat o rochie Gucci pentru care a fost aspru criticată. Creația includea paiete, cristale și volane, având o nuanță intensă de violet.

Amber Heard

Aceste două rochii se numără printre cele mai neinspirate ținute purtate de Amber Heard. Prima ținută, o rochie de tip furou de culoare alb ivoriu are un aspect șters și nu pare deloc potrivită pentru un eveniment special. Cea de-a doua rochie are un top extrem de decoltat și bretele subțiri, ceea ce o face să pară de mărimea greșită. 

Blake Lively

Blake Lively este un adevărat exemplu de stil pentru cele mai multe femei. Actrița este admirată pentru alegerile sale vestimentare impecabile. Dar chiar și ea mai dă greș uneori! Aceste două ținute purtate în acest an nu se numără printre cele mai reușite. Prima dintre este un costum de culoare mov, format din sacou franjurat și pantaloni, asociat cu o cămașă albă. Sacoul cu aspect zdrențuit este cel care îi da ținutei un aspect neîngrijit.

Chloe Moretz

Actrița Chloe Moretz a purtat două ținute pe care nici fanii săi nu le-au apreciat. În ambele imagini vedeta poartă ținute care o îmbătrânesc cu cel puțin zece ani. Pantalonii cu imprimeu colorat și pene la tiv din prima imagine sunt la fel de nepotriviți ca și asocierea a cel puțin trei tipuri de imprimeuri în cea de-a doua ținută.

Bella Hadid

Bella Hadid are un corp perfect și este conștientă de asta. Modelul poartă foarte des piese vestimentare transparente, rochii decupate și cu decolteu sau crăpături adânci. Dar se poate spune că uneori exagerează, dacă ar fi să judecăm după aceste două ținute. Prima dintre ele este dificil de înțeles. Bella Hadid poartă o salopetă transparentă, strânsă pe corp, care pare mai degrabă o lenjerie modelatoare. A doua ținuta este una ce amintește de moda anilor '90.

Christina Aguilera

Cântăreața americană experimentează look-uri cât se poate de variate, dar care nu sunt întotdeauna prea reușite. Una dintre rochiile purtate anul acesta este o creație voluminoasă acoperită cu pene. Cea de-a doua ținută este o combinație ciudată formată din numeroase piese vestimentare, precum fustă, haină masivă, cămașă, sutien negru și pantofi cu talpă înaltă.

Kanye West și Kim Kardashian

Deși rapperul Kanye West a purtat un costum interesant, într-o nuanță de pastelată de verde, toți ochii au fost ațintiți asupra papucilor cu care starul a decis să-și completeze ținuta. Chiar dacă arătau bizar, papucii s-au vândut rapid pe site-ul cu haine deținut de Kanye West și soția sa, Kim Kardashian. La rândul său, Kim a purtat anul acesta o piesă vestimentară la fel de ciudată. Starleta a ales un tip de costum de baie neon, cu pantaloni lungi.
MAI MULT DESPRE: vedete, moda, tinute