Cele mai scandaloase 15 rochii transparente purtate de vedete

Am putea crede că rochiile transparente cu care vedetele șochează lumea întreagă la evenimentele pe covorul roșu din ultimii ani reprezintă un trend modern

Iar asta se întâmplă pentru că mulți uită de momente faimoase din trecut, precum cel în care Marilyn Monroe a cântat senzual "Happy Birthday, Mr. President!" purtând o rochie extrem de mulată și sexy, cusută direct pe ea. Întâmplarea a provocat o undă de șoc, dar au urmat-o multe altele asemănătoare. 

Marilyn Monroe, 1962

Momentul în care celebra actriță a cântat "Happy Birthday, Mr. President!" la aniversarea președintelui John F. Kennedy, în 1962, nu ar fi fost la fel fără faimoasa rochie transparentă, cu cristale. Realizată de designerul francez Jean Louis, rochia era acoperită cu 2500 de cristale și se spune că era atât de strâmtă încât a fost cusută direct pe faimoasa actriță.

Carroll Baker, 1964

În 1964, actrița Carroll Baker a purtat o rochie transparentă, aproape topless, la premiera din SUA și Marea Britanie a filmului său "Carpetbaggers". În Londra, oamenii chiar au rupt un cordon al poliției pentru a vedea de aproape ținuta excentrică a vedetei.

Cher, 1988

În anul 1988, Cher și-a ridicat premiul Oscar pentru interpretarea din filmul "Moonstruck" purtând o rochie complet transparentă, o combinație între un sutien și un sarong. Rochia transparentă îi expunea întreg abdomenul perfect tonifiat și picioarele. Bineînțeles, ținuta nu a trecut neobservată și a fost intens discutată la acea vreme.

Kate Moss, 1993

Kate Moss a șocat în anul 1993 la petrecerea Elit Model Agency Look of the Year purtând o rochie complet transparentă și o pereche de chiloți. Modelul avea 19 ani la acea vreme și a atras, fără îndoială, toate privirile asupra sa.

Jennifer Lopez, 2000

În anul 2000, Jennifer Lopez și-a făcut apariția la gala Premiilor Grammy purtând o rochie transparentă cu motive tropicale și un decolteu imens. De fapt, decolteul actriței și cântăreței americane se continua până sub buric. La numai 24 de ore după ceremonie, fotografia cu J.Lo. fusese descărcată de aproape 650.000 de ori de pe site-ul Grammy.

Erin Wasson, 2012

La petrecerea InStyle Golden Globe After Party din 2012, modelul Erin Wasson a făcut senzație purtând o rochie transparentă și extrem de decoltată.

Jaimie Alexander, 2013

Cum poți să ții o astfel de rochie "la locul ei"? Se pare că actrița Jaimie Alexander s-a folosit de banda dublu adezivă pentru a se asigura că ținuta sa nu va fi un eșec.

Rihanna, 2014

În 2014, Rihanna a provocat un val de controverse prin apariția sa de la Gala CFDA. Cântăreața a purtat o rochie complet transparentă, fără sutien, purtând numai o pereche de slipi tanga de culoarea pielii. Rochia, acoperită cu peste 230.000 de cristale Swarovski, a fost creată special pentru frumoasa artistă de designerul Adam Selman.

Beyonce, 2015

Nici Beyonce nu se lasă mai prejos când vine vorba de rochiile transparente. Cântăreața americană a purtat o rochie transparentă la Met Gala din 2015, o creație Givenchy Haute Couture cu numeroase aplicații din cristale dispuse pentru a acoperi zonele intime.

Jennifer Lopez, 2015

Și Jennifre Lopez a făcut senzație într-o rochie transparentă la Gala Met din 2015. Rochia Versace purtată de actrița și cântăreața latino era acoperită cu cristale și paiete roșii, sub forma unui dragon.

Irina Shayk, 2015

Anul 2015 a fost fără îndoială cel al ținutelor transparente. Superba Irina Shayk a purtat la petrecerea Vanity Fair Oscar Party o ținută jumătate rochie, jumătate costum transparent de tipul "catsuit". S-a speculat mult dacă modelul purta sau nu lenjerie intimă.

Bella Hadid, 2016

În cadrul festivalului de film de la Cannes din 2016 cea mai discutată ținută a fost fără îndoială ce a modelului Bella Hadid. Bella a purtat o rochie roșie cu spatele gol, un decolteu foarte adânc și crăpătură până deasupra șoldului. Practic, toată lumea s-a întrebat cum a reușit acea rochie să rămână la locul ei. Iar stilistul modelului a dezvăluit că banda dubluadezivă a fost cheiea succesului.

Emily Ratajkowski, 2016

Într-o rochie neagră cu paiete, modelul Emily Ratajkowski a atras toate privirile la petrecerea Bazzar Icons Party din 2016. Dar nu paietele au fost cele care au făcut ținuta deosebită, ci zonele cu material transparent de culoare pielii și decolteul imens.

Bella Hadid, 2017

O altă ținută scandaloasă purtată de Bella Hadid, tot pe covorul roșu de la Cannes, este cea din 2017. De această dată Bella a ales o rochie transparentă, cu cristale și trenă. 

Kendall Jenner, 2017

La fel ca și buna sa prietenă Bella Hadid, Kendall Jenner este adepta ținutelor transparente și provocatoare. Modelul a purtat la Met Gala 2017 o rochie cu o zonă decupată pe diagonală. Dar asta nu e tot. Partea din spate a rochiei era complet transparentă, iar vedeta purta o pereche de tanga cu talie înaltă, decorată cu set de lanțuri metalice.
MAI MULT DESPRE: vedete, moda, rochii transparente