Cele mai interesante schimbări de look de pe Instagram

Tranziția de la un păr lung la o tunsoare scurtă este o schimbare radicală de look, la fel și trecerea de la o culoare închisă la una foarte deschisă. Dar în cele mai multe cazuri, astfel de schimbări de look se dovedesc a fi deciziile perfecte. Descoperă câteva transformări interesante de look, care te pot inspira:

De la blond la roșcat

O transformare uimitoare, de la o nuanță ștearsă de blond la un roșcat intens și strălucitor. Hairtilistul a ales să păstreze câteva șuvițe blonde pentru a oferi un plus de strălucire culorii.

De la roșcat la albastru

Este destul de dificil să obții un albastru impecabil, mai ales dacă ai părul roșcat. Dar acest hairstilist a reușit să obțină o culoare perfectă, un albastru cu nuanțe intense de turcoaz.

De la păr lung la tunsoare lob

Una dintre cele mai mari schimbări de look pe care le poate face o femeie este alegerea unei tunsori scurte, mai ales dacă are părul lung. De multe ori se dovedește a fi o alegere înțeleaptă, așa cum se poate observa și în acest exemplu.

De la blond închis la blond deschis

Culoarea părului se estompează cu timpul, devine ștearsă și plictisitoare. Dar o recolorare în tonuri ceva mai deschise poate face adevărate minuni. În acest caz, s-a făcut tranziția de la un blond cenușiu, la un bond deschis.

De la balayage puternic la unul natural

Un balayage discret, natural, cu o trecere treptată de la o nuanță la alta arată mult mai bine decât unul cu un contrast puternic, așa cum se poate observa și în acest exemplu.

Balayage corectat

Nu toți hairstiliștii pot realiza un balayage care să arate perfect. Din fericire, chiar și după o astfel de colorare nereușită există specialiști care pot remedia culoarea părului, astfel încât rezultatul să fie impecabil.

De la blond auriu la blond platinat

Nuanțele de blond platinat se numără printre cele mai importante trenduri ale acestui an. Dar acest look necesită o decolorare realizată corect, pentru ca părul să-și mențină sănătatea și strălucirea.

De la păr foarte lung la bob

Este dificil să îți tai o mare parte din păr, mai ales dacă este foarte lung. Dar tunsoarea bob arată excelent și se potrivește oricui, fiind în același timp mult mai ușor de întreținut.

MAI MULT DESPRE: look, par, culori, coafuri