Cele mai frumoase rochii purtate de vedete în 2017

Actrița Blake Lively și modelul Olivia Culpo sunt două dintre starurile care au purtat ținute spectaculoase pe covorul roșu în acest an. Descoperă cele mai frumoase rochii pe care vedetele le-au purtat în 2017 și inspiră-te din stilul lor.

Nicole Kidman

Actrița în vârstă de 50 de ani a eclipsat numeroase vedete mult mai tinere pe covorul roșu de la Gala Emmy. Nicole a ales o rochie Calvin Klein într-o culoare intensă de roșu rodie, cu o croială cu fustă largă, pe care a accesorizat-o într-un mod inedit: a purtat sandale diferite. 

Elle Fanning

Una dintre cele mai interesante rochii de la Festivalul de Film de la Cannes din acest an a fost purtată de actrița Elle Fanning. Rochia albă, cu trenă masivă imprimată cu un desen colorat, este o creație Vivienne Westwood.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și-a făcut apariția pe covorul roșu al galei People’s Choice Awards purtând o rochie uimitoare, semnată Reem Acra. Rochia din material negru avea zona pieptului acoperită cu aplicații din cristale.

Julianne Moore

Ținuta care a atras toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția a fost rochia purtată de Julianne Moore. Actrița a ales o rochie Valentino acoperită cu un voal roșu ce îi oferea un aer spectaculos.

Olivia Culpo

Miss Universe 2012, superba Olivia Culpo a arătat incredibil la Globurile de Aur din acest an purtând o rochie imperială cu un imprimeu ce amintește de picturile celebrei Frida Kahlo.

Emma Stone

În seara în care a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal, datorită prestației din filmul "La La Land", Emma Stone a purtat o rochie aurie de inspirație retro. Creația Givenchy Haute Couture a transformat-o pe frumoasa actriță într-una dintre cele mai elegante apariții de la Gala Premiilor Oscar 2017.

Rihanna

Pentru Gala Premiilor Grammy 2017, Rihanna a ales o combinație neobișnuită, dar care s-a dovedit a fi câștigătoare. Cântăreața a asociat o fustă Armani Prive masivă, din material texturat, cu o bustieră într-o nuanță de portocaliu. Ținuta sa a fost fără îndoială spectaculoasă.

Zendaya

Actrița și cântăreața Zendaya a ales, de asemenea, o rochie originală la premiera filmului "The Greatest Showman". Vedeta a arătat uimitor într-o rochie neagră, cu accente roșii, o creație Viktor&Rolf.

Blake Lively

Gala Met este evenimentul care aduce pe covorul roșul cele cele mai interesante sau nonconformiste ținute purtate de vedete. Actrița Blake Lively a purtat la acest eveniment o rochie Atelier Versace aurie cu trenă realizată din pene albastre, un look total neașteptat. 

Katy Perry

Katy Perry, gazda MTV Video Music Awards 2017, a purtat la acest eveniment o rochie asimetrică albă, cu un aspect futurist. Creația Stephane Rolland a îmbinat perfect eleganța clasică cu stilul modern.

Cara Delevingne

Modelul Cara Delevingne, care începe treptat să se impună și în lumea filmului, s-a ras pe cap pentru rolul "Life in One Year". De aceea poate că stiliștii săi au decis să-i vopsească capul cu argintiu, pentru a se asorta cu costumul strălucitor compus din pantaloni și sacou, purtat la Gala Met.
MAI MULT DESPRE: stil, vedete, moda, tinute, rochii, 2017