Ce ținute să porți în zilele ploioase. 7 idei

Sezonul rece aduce multe zile ploiase și mohorâte, astfel că ești nevoită să-ți adaptezi tot timpul ținutele la condițiile meteo. Descoperă câteva idei de ținute care te protejează de ploaie, fără să-ți afecteze stilul.

Ploaia este inevitabilă în zilele de toamnă, de aceea trebuie să știi care sunt cele mai bune variante de ținute pe care să le porți în zilele nu tocmai plăcute, când te poți uda în drum spre birou și apoi în drum spre casă.
Bineînțeles, umbrela este de nelipsit din lista de accesorii pentru toamnă. Dar este esențial să alegi hainele care te protejează de frig și care în același timp te ajută să arăți impecabil. 

De la haina potrivită, fie că este o jachetă din piele sau un trenci, și până la pantalonii puțin scurtați, care nu se udă la tiv, și botinele până la glezne care îi completează perfect, trebuie să faci cele mai bune alegeri pentru zilele ploioase.
Iată câteva idei de ținute pentru ploaie pe care să le încerci:

Pelerină transparentă de ploaie

Hainele din PVC sunt tot mai populare, iar o pelerină de ploaie transparentă este o alegere cool pentru garderoba ta. Este o variantă modernă și interesantă care înlocuiește perfect umbrela în zilele ploioase. Poart-o peste orice ținută și vei avea un look cât se poate de interesant.

Pantalonii băgați în botine

Una dintre cele mai enervante probleme pe timp ploios este faptul că tivul pantalonilor se poate uda. În loc să stai întrega zi cu pantalonii uzi, ceea ce îți strică tot chetul pentru întrega zi, încearcă un truc simplu. Alege o pereche de botine până deasupra gleznei și bagă pantalonii în botine.

Jachetă parka

Poți face o asociere interesantă într-o ținută sofisticată și o jachetă parka. Dacă nu te-ai gândit până acum că ai putea să porți o astfel de combinație, look-ul de mai sus demonstrează că arată execlent. Este o variantă bună pentru zilele în care nu plouă foarte tare. Pantofii cu toc sunt o opțiune bună pentru că îți picioarele departe de apa de pe asfalt. dar secertul este să nu mergi prea mult pe jos.

Rochie, jachetă și ghete combat

Nu este cazual să lași la o parte rochiile tale cu imprimeuri florale odată ce a venit toamna. De fapt, imprimeurile florale pe un fond închis se numără printre cele mai importante tendințe ale acestui sezon. Asociază o rochie cu imprimeu floral cu o jachetă care te protejează de ploaie și o pereche de bocanci care îți vor menține picioarele uscate oricât de tare ar ploua.

Palton, blugi și ghete

Puloverul și blugii puțin scurtați fac echipă bună în zilele friguroase. Completează ținuta cu un palton gros și ghete care te protejează de apă. Alege o căciulă trendy și un rucsac în loc de poșetă. În acest fel vei avea mâinile libere și le poți ține în buzunare, pentru a le proteja de frig.

Cizme din piele lăcuită până la genunchi

De câțiva ani, încălțămintea din piele lăcuită este în tendințe, după ce mult timp a fost ignorată. Cizmele din piele lăcuită sunt o variantă elegantă și sofisticată pentru cizmele de cauciuc care s-au purtat anii trecuți. Asociază-le cu un trenci în nuanțe neutre și vei avea un look trendy pentru zile ploioase, fără prea mult efort.

Jachetă impermeabilă colorată

Investește într-o jachetă impermeabilă într-o nuanță intensă și vei reuși să adaugi un strop de culoare zilelor mohorâte de toamnă. Tonurile saturate și imprimeurile interesante sunt perfecte pentru a-ți duce ținutele pentru zile ploioase la un alt nivel. O astfel de jachetă impermeabilă va completa orice look și este o modalitate excelentă de a-ți exprima personalitatea.