Ce jachetă să porți cu fiecare tip de rochie. 7 combinații perfecte

2019 este fără îndoială anul rochiilor. Tocmai de aceea, magazinele sunt pline de rochii potrivite pentru toamnă și chiar și iarnă.

Dacă nu știi exact cum să asortezi rochia cu jacheta, trebuie să cunoști câteva reguli de bază care te vor ajuta să creezi ținute impecabile în fiecare zi.

Rochiile tale de vară pot fi integrate cu succes în outfit-urile pentru toamnă, iar jacheta transformă ținuta într-una potrivită pentru sezonul rece.
Dar este destul de dificil să asortezi rochia cu o jachetă. Sunt două piese vestimentare foarte diferite, tocmai de aceea ți s-ar putea părea complicat să alegi cu ce tip de jachetă asortezi rochia pe care vrei să o porți.

Iată câteva exemple de asocieri care se potrivesc foarte bine și pe care merită să le încerci:
 

Jachetă din piele întoarsă și rochie din in


Stilul anilor '80 domină scena modei în acest sezon, dar asta nu înseamnă că trendurile inspirate din anii '70 sunt complet uitate. Jacheta din piele întoarsă, cu franjuri și în nuanțe neutre precum maro sau camel, este o piesă must-have pentru orice toamnă. Iar o rochie crem din in se potrivește perfect cu acest tip de jachetă de inspirație retro.

Jachetă utility și rochie cu imprimeu floral

Jachetele utility sunt inspirate de echipamentele de lucru și au devenit foarte populare în ultimii ani. Sunt foarte practice, au un aspect industrial și tocmai de aceea creează un look interesant în asociere cu o rochie cu imprimeu floral. Sunt două piese contrastante care te ajută să obții o ținută modernă și interesantă de toamnă. Asociază outfitul cu o pereche de teniși sau pantofi sport pentru a echilibra stilurile.

Sacou în carouri și rochie într-o culoare intensă

Carourile clasice, în alb și negru, ar putea părea dificil de asortat cu o rochie. Dar o modalitate simplă de a face acest lucru este să optezi pentru o jachetă sau un sacou în carouri pe care să o asortezi cu o rochie într-o culoare intensă. Vei crea un look proaspăt și original, care este potrivit pentru orice ținută de zi sau chiar pentru o ținută office.

Sacou tartan și rochie din denim

Una dintre cele mai simple asocieri pe care să le încerci este aceea dintre tartan și denim. Dar în loc să asortezi blugii clasici cu o cămașă în carouri, poți să încerci o abordare nouă și interesantă. Poartă un sacou cu imprimeu tartan în asociere cu o rochie din denim.

Sacou și rochie în aceeași nuanță

Pentru o ținută de ocazie pe timp de toamnă sau iarnă, alege o ținută monocromatică formată dintr-o rochie elegantă și un sacou în exact aceeași nuanță. Este o variantă simplă de a crea un look potrivit pentru un eveniment special. 

Jachetă din piele și rochie furou

Rochiile de tip furou din saten sunt în continuare un trend important. Iar atunci când nu porți acest tip de rochie la un eveniment special sau la o întâlniire romantică, include-o în ținutele de zi. Poart-o deasupra unui top cu mâneci lungi și completează look-ul cu o jachetă neagră din piele. Vei obține un contrast interesant și modern. Jacheta din piele se potrivește foarte bine și cu rochiile tale maxi de vară, cu imprimeuri florale.

Jachetă scurtă și rochie mini cu paiete

Nu știi ce să porți la o petrecere sau la o întâlnire cu prietenii? O rochie mini cu paiete, în asociere cu o jachetă scurtă, ar putea fi alegerea perfectă pentru o astfel de ocazie. Rochia scurtă se potrivește foarte bine cu jacheta care ajunge până aproape de nivelul taliei. Este o ținută sexy, care va atrage în mod sigur multe priviri admirative.

MAI MULT DESPRE: moda, tinute, rochii, jachete