Ce încălțăminte se poartă în toamna-iarna 2018-2019? 6 tendințe

Vremea sandalelor aproape că a trecut, astfel că este momentul să cauți pantofii, ghetele sau cizmele potrivite pentru zilele friguroase care ne așteaptă.

De la cizmele de cowboy și până la pantofii sport cu talpă groasă, există trenduri interesante pe care să le poți toamna aceasta.

Descoperă șase tipuri de pantofi, ghete și cizme care poartă în toamna 2018:

Ghete cu imprimeu leopard

Stilul animal print nu pare să se demodeze niciodată, iar în această toamnă este mai puternic ca niciodată. Imprimeul de tip leopard reprezintă un trend important pentru acest sezon, dar dacă nu vrei să-l incluzi în ținutele tale sun forma unor piese mari precum paltoane sau jachete, atunci pantofii cu un astfel de model sunt opțiunea perfectă. 

Pantofi sport cu talpa groasă

Un trend inspirat din moda anilor '90, care presupune purtarea pantofilor sport cu talpă groasă, masivă. Sunt mult mai confortabili decât pantofii cu toc și foarte trendy, dar nu este cazul să iei acest look prea în serios. Una dintre condițiile de a include astfel de încălțări în ținutele tale este aceea de a accepta că sunt pantofi destul de urâți. 

Cizmele în stil cowboy

Cizmele de tip western au parte de o revenire puternică în lumea modei. Dar în loc să fie asociate cu piese din denim și blugi așa cum se întâmpla cu mulți ani în urmă, în această toamnă cizmele cowboy se poartă cu rochii și piese ce inspiră feminitate. Vei obține un look modern și interesant.

Pantofii cu funde

Și pentru că a venit vorba de piese feminine, în această toamnă vei putea vedea numeroase modele de pantofi care includ funde. La fel ca și în cazul cizmelor cowboy, vei obține un look inedit dacă asociezi pantofii cu funde cu piese ceva mai masculine, așa cum sunt pantalonii drepți sau paltoanele supradimensionate. Pantofii cu talpă joasă decorați cu funde masive se potrivesc perfect ci astfel de haine în stil androgin.

Cizmele largi

Acest trend este inspirat din stilul anilor '70. Cizmele largi, lăsate, se potrivesc cel mai bine cu blugii skinny, dar și cu fustele sau rochiile care expun o parte a picioarelor. Alege modele clasice, în culori neutre care pot fi asortate cu numeroase ținute, de diferite stiluri.

Bocanci cu talpă antiderapantă

Atunci când moda se întâlnește cu funcționalitatea, iau naștere încălțări care oferă stil și foarte mult confort. În această descriere se înscriu și bocancii sau botinele cu talpa antiderapantă, care sunt în tendințe sezonul acesta. Se potrivesc perfect pentru vremea rece și zilele cu ploaie sau ninsoare. Poartă-i cu pantaloni cu tiv scurtat sau îndoit, pentru ca talpa interesantă să fie cât mai vizibilă.
MAI MULT DESPRE: tendinte, pantofi, moda, ghete, toamna 2018