Ce fuste să porți în vara 2019. 7 modele în tendințe

În zilele caniculare poate fi un adevărat coșmar să porți pantaloni. Tocmai de aceea, fustele sunt opțiunea perfectă pentru ținute sofisticate și confortabile de vară.
 
Deși rochiile sunt mult mai simplu de purtat pentru că nu îți mai faci griji în ceea ce privește asortarea, fustele sunt la fel de versatile și feminine. Vara aceasta ai la dispoziție numeroase modele interesante de fuste. Printre stiluri aflate în trend fusta midi iese cel mai mult în evidență.
O poți include în ținutele casual de zi cu zi, în cele pentru birou sau chiar în ținutele elegante de seară.

De la culori intense și până la imprimeuri clasice, tendințele din vara aceasta îți oferă numeroase opțiuni din care poți alege. Iată șapte fuste pe care să le porți în 2019:

Fusta cu buline

Pentru include alb și negru, o fustă clasică cu buline este foarte simplu de asortat cu topurile pe care le ai deja. Arată excelent în asociere cu un top în stil furou de culoare neagră sau albă. O lungime midi este preferat pentru că în acest fel fusta ta poate fi inclusă chiar și în ținutele pentru birou. Asociaz-o cu sandale cu talpă joasă, papuci de tip mules sau sandale cu toc mic și barete subțiri, care sunt în trend în această vară.

Fusta neagră din piele

Spre deosebire de fustele din piele rigidă pe care le puteai cumpăra în trecut, anul acesta numeroase branduri au lansat propriile variante de fuste din piele, dar dintr-o piele moale și confortabilă. Avantajul este că o poți purta și în sezonul rece, astfel că se va dovedi o investiție excelentă pe termen lung. Fusta din piele nu se demodează niciodată și este foarte simplu de inclus în orice tip de ținută, de la cele casul până la ținutele pentru birou sau pentru întâlnirile în oraș. O poți purta cu un top cu imprimeu leopard, un alt trend major al acestei veri.

Fusta plisată

Fustele plisate au revenit puternic în tendințe încă de acum câțiva ani. Se menține drept una dintre cele mai feminine și interesante piese pe care să le porți vara. Pentru că sunt realizate de obicei din materiale fluide și confortabile, fustele plisate sunt excelente pentru zilele caniculare. Optează pentru culori îndrăznețe, care îi pot oferi outfit-ului tău un aspect îndrăzneț și original. Asociaz-o cu un tricou alb sau un top în nuanțe nude, care să-i permită fustei colorate să iasă în evidență.

Fusta în carouri

Dacă nuanțele intense sau imprimeurile colorate nu sunt pe gustul tău, atunci poți opta pentru un print clasic, ce nu se demodează niciodată. Este vorba despre carourile în alb și negru, care pot fi asortate cu numeroase variante de topuri sau încălțări. O fustă maxi în carouri este o alegere excelentă pentru o ținută office, dar și pentru o ținută de zi, potrivită pentru timpul liber. Realizate de obicei din in sau bumbac, astfel de fuste sunt cât se poate de confortabile, ideale în zilele caniculare. Optează pentru un model cu o croială de tip A, care îți va pune talia în evidență.

Fusta cu imprimeuri florale

În fiecare vară, imprimeurile florale revin inevitabil în tendințe. Iar fustele cu imprimeuri florale sunt de nelipsit din garderoba ta. Fie că le porți la birou, în timpul liber sau în vacanțe, astfel de fuste te vor ajuta să creezi ținute cu un aspect feminin și romantic. În vara 2019 se poartă imprimeurile florale delicate, inspirate de picturile lui Monet, dar și printurile florale în stil tropical, cu flori masive în culori intense.

Fusta cu nasturi

Fustele și rochiile cu nasturi domină moda în această vară. Au un aer retro chic și te ajută să creezi ținute originale. Pe de altă parte, îți permit să alegi cât de adâncă să fie crăpătura. De exemplu, o fustă neagră, simplă, va avea un look modern și interesant dacă este decorată cu nun șir de nasturi colorați în toate culorile curcubeului. Și nasturii simpli sunt o alegere bună, mai ales pentru o fustă ce poate fi inclusă în ținutele office.

Fusta în nuanță neon

Nuanțele neon au cucerit moda acestei veri. Le poți vedea peste tot, de la culori de păr și până la machiaj, manichiuri sau haine. Iar o fustă într-o culoare intensă se va încadra perfect în tendințele verii. O poți purta cu topuri în culori complementare sau în asociere cu piese în nuanțe neutre. De exempu, o fustă colorată din piele este o variantă inedită de a include acest trend în ținutele tale de vară. Avantajul este că o poți purta și în sezonul rece, în asociere cu un pulover și cizme sau botine.
MAI MULT DESPRE: moda, fuste, tinute, tendinte moda, vara 2019