Ce costume de baie se poartă în 2019

Ai ales deja destinația de vacanță și aștepți cu nerăbdare zilele în care te vei relaxa la plajă. Dar dacă nu știi ce costume de baie să porți în 2019, trebuie să descoperi principale tendințe. 

De la nuanțele intense de galben, la imprimeul statement leopard și stilurile retro, anul acesta îți oferă o mulțime de opțiuni interesante. Iată ce costume de baie se poartă în 2019:

Costume de baie din material creponat

Pliurile minuscule fac acest material foarte elastic și confortabil, fiind în același timp perfecte pentru a-ți definia silueta. Fie că alegi costumele din două piese sau pe cele dintr-o singură piesă, materialul creponat te va avantaja în mod sigur.

Costume de baie galbene

Galbenul este un trend important în moda acestui an și este alegerea ideală pentru un costum de baie. Nu doar că reprezintă perfect căldura și seninătatea verii, dar galbenul arată foarte bine indiferent dacă ești bronzată sau nu. Optează pentru tonurile de galben miere care adaugă un plus de căldură nuanței pielii tale.

Costume de baie cu imprimeu leopard

În mod sigur ai văzut anul acesta imprimeul leopard în toate formele posibile de la jachete, topuri, fuste și până la accesorii și pantofi. Stilul animal print domină moda anului 2019 și în materie de costume de baie. Poți alege o piesă cu imprimeu animal print în asociere cu o piesă separată într-o singură nuanță sau poți opta pentru un costum dintr-o piesă animal print.

Costume de baie cu dublu rol

În vacanță ai nevoie de haine care să ocupe cât mai puțin loc în bagaj, dar care pot fi incluse în numeroase ținute. Tocmai de aceea numeroși designeri au creat costume de baie care pot fi purtate și pe post de topuri care să-ți completeze ținutele. De exemplu, un sutin de tip top scurt va arăta perfect în asociere cu o fustă lungă.

Costume de baie retro

Moda anilor '70, '80 și '90 influențează puternic tendințele acestui an, ceea ce este valabil și în privința costumelor de baie. Vei putea observa tot mai multe costume de baie cu imprimeuri retro precum cele cu carouri, dungi, imprimeuri florale sau cele în stil tie-dye. De asemenea, sutienele cu cupe definite cu sârme de susținere sau costumele cu broderie delicată vor fi în tendințe.

Costume cu detalii înnodate

Costumele cu detalii înnodate au devenit tot mai populare încă de anul trecut și vor rămâne în tendințe și anul acesta. Nu doar că topurile și bikini cu noduri oferă un plus de originalitate unui costum, dar sunt și funcționale. Vei putea să ajustezi perfect costumul în funcție de dimensiunile tale pentru a obține cât mai mult confort.

Costume care oferă protecție solară

Tot mai multe femei înțeleg importanța și necesitatea protecției solare eficiente. Bronzul nu mai este de mult pe primul loc, sănătatea pielii fiind prioritară. De aceea, designerii au creat costume de baie care oferă cât mai multă acoperire, precum cele cu mâneci lungi și topuri în stil helancă. 

Slipi decupați pe coapse

Trendul slipilor cu decupaj înalt este unul stabil de câteva sezoane și nu pare să dispară prea curând. Nu doar că sunt sexy, dar te ajută să obții o iluzie optică dorită de numeroase femei. Este vorba despre alungirea vizuală a picioarelor, care avantajează pe oricine, indiferent de forma corpului. Asocierea dintre slipii înalți pe coapte și o bandă lată în talie pune în valoare cea mai subțire parte a taliei.

Costume de baie cu curea

Acest stil amintește de moda anilor '60 și '70 și este o opțiune perfectă pentru a-ți defini talia și a-ți pune silueta în valoare. Un costum de baie cu talia definită poate fi atât sub forma unuia într-o singură piesă, cât și în varianta din două piese, cu slipi care au detalii în talie de tip curea sau bandă delimitată.

Costume de baie în nuanțe metalice

Cu un aspect elegant și prețios, costumele de baie în tonuri metalice sunt ideale pentru cele care vor să atragă o mulțime de priviri admirative. Nuanțele calde de auriu și cupru adaugă un plus de căldură pielii tale și îți pun bronzul în valoare.