Ce costum de baie purtam vara aceasta?

Sosirea verii inseamna concediu, mare, soare, plaja si, prin urmare, costume de baie. Pentru a te simti bine si a-ti purta cu mandrie costumul de baie, trebuie sa il alegi pe cel care iti place, dar care ti se si potriveste cel mai bine.

Sosirea verii inseamna concediu, mare, soare, plaja si, prin urmare, costume de baie. Pentru a te simti bine si a-ti purta cu mandrie costumul de baie, trebuie sa il alegi pe cel care iti place, dar care ti se si potriveste cel mai bine.

Cu siguranta, te intrebi care sunt tendintele in domeniu si ce trebuie sa alegi in aceasta vara. Ei bine, se poarta costumele de baie cu slip mare, cu talie inalta, foarte colorat, cu imprimeuri si cele fantezie. Acestea sunt prinse pe solduri cu sireturi, cu un cerc metalic sau cu un snur doar pe un sold. Se poarta si boxerii, dar si tanga.

Chiar daca alegi un costum intreg sau din doua piese, tendinta este glamour.

In ceea ce priveste costumele intregi, prefera-le pe cele ornate, cu spatele gol si cu imprimeuri grafice trasnite.

Se poarta mai curand un costum tip sport, cu boxeri sau slip mare, decat unul sexi, cu bikini, foarte decupat. Apreciate sunt si costumele fantezie care au tot felul de detalii originale, cum ar fi imbinarile dezinvolte de materiale si culori.

Creatorii ne propun in aceasta vara un costum dintr-o singura bucata, dezvoltat sub orice forma, dar foarte decoltat si adesea cu "gaurele" la nivelul abdomenului, pentru a lasa sa se vada pielea rumenita de soare.

De asemenea, intalnim si un compromis intre bikini si costumul intreg, slipul fiind unit de top printr-un lant, o linie foarte fina, barete, sireturi sau alte elemente fantezie.

In materie de sutiene, ai de unde alege, pentru ca intalnim o paleta foarte larga de modele: barete fine, innodate dupa gat, sutien cu cupa, in forma de triunghi si cu sireturi sau cu push-up, pentru un efect de piept generos.

Alegerea este dificila, dar ai posibilitatea sa te orientezi in functie de conformatia ta.

Material si culoare


Creatorii au pus accentul pe costume de baie accesorizate cu curele aurite, bijuterii incrustate, paiete si strasuri. Ele decoreaza costumele de baie uni, in general negre sau ciocolatii.

Stilul afro-etnic este inca utilizat, intalnind costume de baie cu imprimeuri africane, florale, culori pastel, ca albastru, galben, fucsia, dar si negru.

Pentru a arata cu adevarat bine la plaja, asorteaza-ti costumul de baie cu prosopul, palaria, cosul de plaja, papucii si ochelarii de soare. Astfel, vei obtine un look actual si demn de invidiat.

Producatorii iti propun o gama foarte larga de accesorii pentru plaja, facute pentru a se potrivi cu costumul de baie pe care il alegi.

Vedeta quadranga


Rege al costumelor de baie pentru vara 2008 a fost desemnat qadranga. Ramane de vazut cate dintre noi il vor adopta... Creat de un arhitect spaniol si considerat a fi o forma evoluata de tanga, quadranga este alcatuit din doua patrate unite de sireturi care se imbina de o parte si de alta a soldurilor, in mod asimetric.

Noutatea pe care o aduce Josep Crivillers este ca acest slip este prins de trei barete in loc de doua. Un sold este impodobit de un singur siret, in timp ce celalalt, de doua.

Avantajul acestui model de tanga este ca asigura o bronzare maxima. El este prezent pe podium din 2005, dar se pare ca abia acum a devenit celebru.

Daca te tenteaza, nu uita ca acest model dezvaluie mult din posteriorul tau si este destinat siluetelor zvelte. Modelul este disponibil si pentru barbati. Deci domnii nu au de ce sa fie invidiosi!