Ce botine și cizme să porți cu fiecare tip de blugi. 5 combinații perfecte

Blugii și botinele reprezintă o combinație clasică pentru sezonul rece. În prezent sunt în trend o mulțime de jeanși, bocanci, botine și cizme, astfel că ar putea fi dificil să decizi cum să le asortezi. 
 
De la blugii skinny care nu par să se demodeze niciodată, la blugii în stilul mum jeans, cei evazați sau blugii boyfriend, există o mulțime de modele din care poți alege. Dar cu ce încălțăminte îi porți? În mod sigur ai observat că unele asocieri nu se potrivesc absolut deloc.
La fel ca și în cazul blugilor, sezonul acesta se poartă modele cât se poate de variate de botine, bocanci sau cizme, precum botinele cu șiret în stil retro victorian, bocancii cu talpă groasă de tip combat, cizmele western sau cizmele până la genunchi. Descoperă câteva asocieri care arată impecabil și care se potrivesc perfect cu vremea rece: 

Blugi drepți și bocanci combat cu talpă groasă

Cu toții avem nevoie în garderobă de o pereche de blugi drepți cu talie înaltă. Sunt foarte confortabili, creează efectul de picioare alungite și se potrivesc de minune cu puloverele groase pe care le purtăm în sezonul rece. Poartă acest model de blugi cu bocanci cu talpă groasă în stil combat. Trebuie să te asiguri că blungii ajung exact până la nivelul bocancilor, pentru a nu crea acel exces de material la gleznă care te poate face să pari mai scundă.

Blugi evazați și botine western

Botinele în stil cowboy s-au purtat încă din vara acestui an și așa cum era de așteptat, se mențin și în sezonul rece, când sunt o alegere mult mai practică. Păstrează aceeași temă western și asociază-le cu o pereche de blugi evazați. Alege jeanși de culoare închisă, care vor oferi un plus de rafinament ținutei tale.

Blugi skinny și cizme până la genunchi

Un trend foarte popular la începutul anilor 2000 revine în forță iarna aceasta. Este vorba despre asocierea dintre cizmele până la genunchi și jeanșii skinny de culoare neagră, foarte mulați. Alege cizme statement, precum acest model Jimmy Choo de culoare verde cu imprimeu piele de șarpe purtat de fashionista Darja Barannik. Asociază ținuta cu un sacou și geantă neagră, în stil clasic.

Blugi albi și botine până la gleznă cu imprimeu

Nu trebuie să-ți împachetezi blugii deschiși la culoare și să-i ascunzi într-un colț al dulapului până la primăvară doar pentru că vremea devine tot mai mohorâtă. Jeanșii albi pot fi purtați iarna cu piese în culori neutre, pentru a crea ținute cu un aspect sofisticat. Asociază blugii tăi albi cu o pereche de botine până la gleznă cu imprimeu piele de șarpe sau oricare stil animal print preferi. Albul imaculat al blugilor va pune perfect în evidență botinele cu imprimeu.

Jeanși scurtați și botine cu șiret

Botinele cu șiret, de inspirație retro, pot fi văzute la fiecare pas în acest sezon. Amintesc de ghetele cu șiret împletit și toc mediu purtate de femeile din Europa la sfârșitul secolului XIX. Iar blugii scurtați sunt ideali pentru a pune în valoare acest model inedit de botine. Alege botine cu toc, astfel încât ținuta să aibă acea eleganță feminină chiar dacă o completezi cu jachetă masivă și pulover.