Ce blugi se poartă în sezonul toamnă-iarnă 2018-2019

Nu putem concepe ținutele de toamnă sau iarnă fără să includem blugii. Aceștia sunt piesele de bază în zilele răcoroase și ne permit să obținem o mulțime de outfituri interesante potrivite pentru zi.

Iar dacă vrei să fii mereu în trend și să porți modele deosebite, atunci trebuie să afli ce se poartă în acest sezon. În urma festivalurilor de modă de anul acesta s-au evidențiat șapte trenduri majore în ceea ce privește jeanșii.
Ai numeroase variante din care să alegi, de la blugii cu nasturi, la cei evazați sau jeanșii cu imprimeu leopard.

Iată ce blugi se poartă în sezonul toamnă-iarnă 2018-2019:

Jeanșii cu crăpătură

Nu te teme să-ți arăți puțin picioarele în această toamnă. Alege o pereche de blugi cu crăpături laterale, care sunt o modlitate inedită de a oferi mai multă personalitate lookului tău. Optează pentru blugii evazați care au crăpături adânci sau pentru cei cu capse laterale. Aceștia din urmă sunt mult mai practici, pentru că poți renunța la crăpăturile laterale când dorești.

Blugii în nuanțe diferite

Acest trend a fost numit Frankenstein tocmai pentru că îmbină în aceeași pereche de blugi denim de culori definite. Dar este complet diferit de stilul peticit care era în tendințe cu ani în urmă. În acest caz, blugii sunt împărțiți simetric în două culori diferite. În mod sigur vei atrage toate privirile dacă porți o astfele de pereche inedită de jeanși.

Blugii cu nasturi

Nasturii sunt detaliile pe care le observăm tot mai des în tendințele acestui sezon. Blugii cu nasturi în loc de fermoar au un aer vintage, interesant, și oferă un plus de originalitate ținutei tale. Iar pentru ca nasturii să fie cât mai vizibili, poartă astfel de blugi cu bluze scurte sau topuri băgate în pantaloni în partea din față. Dacă alegi modele cu talia înaltă poți evidenția și mai mult acest detaliu. De asemenea, jeanșii cu talie înaltă au un avantaj de necontestat: te fac să pari mai înaltă pentru că alungesc vizual picioarele.

Blugii animal print

Imprimeurile animal print sunt pretutindeni anul acesta și se pare că au pătruns și în lumea denimului. Stilurile clasice precum leopard sau ghepard sunt alegerile principale, dar poți opta și pentru un look inedit, așa cum este imprimeul de tip piele de șarpe. În cazul în care porți blugi cu imprimeu, menține restul ținutei într-o notă neutră. Vei permite astfel blugilor tăi să iasă în evidență, fiind piesa statement a ținutei tale.

Jeanșii în culori deosebite

Denimul colorat se află de mult timp pe lista trendurile importante în materie e blugi. Dar sezonul acesta trendul este și mai puternic, astfel că poți renunța la nuanțele clasice de albastru sau indigo, optând pentru tonuri interesante, care vor oferi mai multă prospețime și culoare ținutelor tale de toamnă. Nuanțele pe care le poți alege variază de la tonuri patelate de roz, verde, bleu, violet și până la cărămiziu sau verde smarald.

Blugii utilitari

Sunt inspirați de jeanșii purtați de muncitori și îi recunoști după un detaliu tipic: buzunarele laterale numeroase. Te ajută să creezi ținute cu un aspect androgin, dar pentru un contrast interesant, asociază-i cu bluze feminine și pantofi sau ghete cu toc. Se potrivesc și cu puloverele groase de iarnă, dar și botinele în stilul anilor '80, care se poartă sezonul acesta.

Blugii largi sau evazați

Pantalonii largi sunt foarte comozi și arată excelent, imitând efectul unei fuste lungi. Sezonul acesta se poartă pantalonii evazați, inclusiv blugii, dar și pantalonii largi de tip culottes. Îi poți purta cu botine cu toc, pantofi sport sau ghete de tip combat. Optează pentru blugi largi cu talie înaltă care îți alungesc vizual picioarele și te fac să pari mai suplă. Poartă întotdeauna cu bluze strânse pe corp, pe care le poți băga în pantaloni. Dacă alegi un top larg, vei avea un exces de volum care te va dezavantaja.