Care sunt parfumurile preferate ale vedetelor

Oamenii vor să afle totul despre starurile lor preferate. Iar de multe ori se întreabă ce parfumuri folosesc celebritățile. Din fericire, unele dintre ele au dezvăluit de-a lungul timpului ce arome iubesc cel mai mult. Iată care sunt parfumurile preferate ale vedetelor:

Foto: brightside.me

Beyonce

În interviurile sale, Beyonce a declarat că iubește tot ce este creat de brandul Armani, inclusiv parfumurile. Emporio Armani Diamonds Intese este parfumul său favorit, cântăreața spunând că acesta îi accentuează feminitatea.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston nu a dorit să aleagă unul dintre numeroasele parfumuri disponibile pe piață și a decis să lanseze o linie proprie de parfumuri. Parfumul Chapter One este preferatul său. Sticluța are formă de lacrimă, iar aromele includ note florale, citrice și lemnoase.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker a lansat de-a lungul anilor numeroase parfumuri sub brand propriu, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Într-un interviu, actrița a declarat că a fost inspirată de parfumul său favorit, Incense Avignon al brandului japonez Comme des Garcons, pentru a crea cea mai recentă linie a sa de parfumuri unisex numită Stash.

Cindy Crawford

Fostul supermodel nu face economie când vine vorba de alegerea parfumului. Aceasta folosește un parfum creat special pentru ea de parfumierul Azzi Glasser. Crearea parfumului personalizat a costat 15.000 de lire. Azzi Glasser a declarat că realizează arome unice ce dezvăluie sufletul și caracterul persoanelor pentru care sunt create. Printre clienții săi se numără Orlando Bloom, Johnny Depp, Jude Law, Helena Bonham Carter și Kate Moss.

Kylie Jenner

Kylie Jenner a declarat că nu îi plac parfumurile puternice și grele pentru că îi provoacă dureri de cap. Starleta alege spray-uri de corp în locul parfumurilor concentrate. Favoritul său este Coconut Passion al brandului Victoria’s Secret.

Gigi Hadid

Modelul american Gigi Hadid a promovat parfumul Velvet Orchid al casei de modă Tom Ford. Dar se pare că Gigi s-a îndrăgostit de acest parfum, care a devenit favoritul său.

Victoria Beckham

Victoria Beckham iubește parfumul Room Service al brandului exclusivist Vilhelm Parfumerie. Numele mai puțin obișnuit al acestui parfum este dat de povestea care se ascunde în spatele realizării lui. Este dedicat starului Greta Garbo care încerca întotdeauna să-și ascundă viața privată de ochii publicului și se ascundea adesea în camere de hotel.

Katy Perry

Celebră pentru stilul său provocator, cântăreața a declarat că este îndrăgostită de parfumul Angel al brandului Thierry Mugler. Vedeta consideră că acest parfum este creativ, sofisticat și distinct.

Keira Knightley

De mulți ani, Keira Knightley este imaginea parfumului Coco Mademoiselle al casei Chanel. Actrița joacă rolul femeii fatale în reclamele pentru acest parfum faimos, care a fost ani la rândul cel mai cumpărat parfum din lume. Keira a declarat că asociază acest parfum cu personalitatea sa și îl folosește în fiecare zi.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon a dezvăluit că nu iese din casă fără să aplice parfumul său favorit, Amber Musk by Aerin Lauder. Creatorii acestui parfum îl descriu ca fiind un parfum "cald, cu un miros îmbietor cu care îți dorești să te acoperi, asemenea unei pături moi și confortabile într-o noapte în care ninge."

MAI MULT DESPRE: vedete, parfumuri, moda, celebritati