9 vedete care nu se tem să poarte aceeași ținută de mai multe ori

Există opinia generală că nu ar trebui să-ți faci apariția la diferite evenimente speciale purtând aceeași ținută. Iar acest lucru este cu atât mai valabil dacă ești un superstar. Dar unele vedete știu cum să folosească chiar și o ținută mai veche pentru a arăta impecabil la evenimente speciale. Descoperă nouă vedete care au avut curajul să poarte aceleași haine de mai multe ori la rând:

Rita Moreno

În anul 1962, Rita Moreno a primit un premiu Oscar pentru talentul său actoricesc și a participat la gala din acel an purtând o rochie neagră cu imprimeu de culoare aurie. Rochia era realizată dintr-un kimono japonez tradițional. În 2018, în timpul celei de-a 90-a Gală Oscar, Rita a purtat iar aceeași rochie, dar de această dată puțin modificată.

Cate Blanchett

În 2015, în timpul premierei filmului "Carol", actrița Cate Blanchett a purtat o rochie negară, clasică, dar cu mâneci mai puțin obișnuite, ce arătau precum adevărate tatuaje. Cate a purtat iar rochia trei ani mai târziu, dar de această dată a accesorizat-o diferit.

Regina Letizia a Spaniei

Dacă ești regină, probabil poți avea câte rochii îți dorești. Dar Regina Spaniei nu dorește să fie considerată o risipitoare, astfel că poartă aceleași haine și accesorii de mai multe ori. Letizia a purtat o rochie în timpul unei vizite în Peru pe care o purtase cu opt ani în urmă la Catedrala Westminster din Londra, la nunta Prințului William cu Kate Middleton.

Geri Halliwell

De obicei renunțăm la hainele care nu ni se mai potrivesc. Corpul se schimbă în timp, fie că mai câștigi sau pierzi câteva kilograme în plus. Geri Halliwell, una dintre membrele Spice Girls, a purtat prima dată această rochie în 2002, la o petrecere după Gala Oscar. 7 ani mai târziu Geri a purtat aceeași rochie, dar care arăta diferit pe ea. Formele cântăreței s-au modificat în timp, iar coafura este una complet diferită, astfel că și rochia părea să fie o cu totul altă ținută.

Jane Fonda

Jane Fonda știe exact cum să readucă în actualitate ținutele sale mai vechi. Jane a purtat la începutul anului 2016, în timpul unei petreceri desfășurate îm Beverly Hills, un scaou negru cu imprimeuri din cristale strălucitoare. La finalul aceluiaș an, actrița a repurtat sacoul, dar de această dată accesorizat diferit.

Kate Middleton

Kate, Ducesă de Cambridge, a purtat această rochie turcoaz prima dată în seara de dinaintea deschiderii oficiale a Jocurilor Olimpice din Londra din anul 2012. Apoi, a repurtat rochia în cadrul premiilor Tusk Conservation Awards. Soția Prințului William a purtat coafuri foarte diferite la ambele ocazii, ceea ce a oferit un plus de prospețime și noutate ținutei. 

Kate Moss

Kate Moss nu doar că își iubește hainele de blană, dar știe și cum să le poarte corect. În anul 2010, în timpul unei prezentări Dior, Kate a stat în primul rând purtând o haină de blană neagră care avea deja patru ani vechime. Prima dată când a fost fotografiată purtând această haină a fost în anul 2006, în timpul unei eveniment caritabil numit Sam & Ruby.

Harry Styles

Nu doar celebritățile feminine își "reciclează" ținutele. Cântărețul britanic Harry Styles, fost membru al trupei de băieți One Direction, a purtat această cămașă interesantă la aniversarea zilei sale de naștere în anul 2013. Șase luni mai târziu a repurtat cămașa cu imprimeu deosebit la premira "One Direction: This Is Us".

Sharon Stone

Sharon Stone știe cum să transforme fiecare apariție a sa pe covorul roșu într-o mini prezentare de modă. Actrița alege întotdeauna creațiile unor designeri faimoși. Sharon a purtat această rochie Roberto Cavalli de două ori: prima dată la o petrecere organizată la Mardan Palace din Antalya, Turcia, iar un an mai târziu la New York, în timpul unui concert caritabil. 
MAI MULT DESPRE: vedete, moda, tinute, rochii