8 modele de peste 60 de ani care arată incredibil

Nu este niciodată prea târziu să-ți îndeplinești visurile. O demonstrează aceste femei deosebite care au devenit modele la vârsta a treia

Jacquie Tajah Murdock

În urmă cu cinci ani, Jacquie Tajah Murdock a devenit brusc o celebritate după ce a reușit să semneze un contract de promovare cu casa de modă Lanvin, la vârsta de 82 de ani.

Valerie Pain

Valerie Pain, în vârstă de 70 de ani, și-a început cariera în modeling în anii '60, dar a reușit să atingă succesul ca model matur. În 2009, la Săptămâna Modei de la Londra, a fost cel mai în vârstă model care a defilat pe podium.

Carmen Dell'Orefice

În vârstă de 85 de ani, Carmen este model din anul 1946, când avea 15 ani. Deține recordul pentru cel mai în vârstă model feminin care este încă în activitate.

Jacky O'Shaughnessy

Jacky O’Shaughnessy a fost descoperită în 2011, la un restaurant din New York. Și-a făcut debutul în lumea modei la vârsta de 62 de ani, când a pozat în lenjerie intimă pentru brandul American Apparel.

Cindy Joseph

Cindy, în vârstă de 64 de ani, și-a început cariera în modeling la vârsta de 49 de ani, când a fost descoperită de un agent de casting care era în căutarea unui model pentru Dolce & Gabbana. De-a lungul timpului a reprezentat branduri precum Garnier, Elizabeth Arden sau Bloomingdales.

Pia Gronning

În vârstă de 66 de ani, Pia Gronning a debutat la Hollywood în anii '70. Dar a atins succesul în cariera de model odată cu înaintarea în vârstă, iar în 2008 a fost imaginea colecției de toamnă a casei de modă J-Crew. Modelul danez este recunoscut pentru părul său lung și alb.

Pam Lucas

Pam Lucas și-a început cariera în modeling la vârsta de 51 de ani. În prezent, la 66 de ani, Pam a apărut în publicații precum Vogue, Sunday Times Style sau The Guardian.

Yasmina Rossi

Yasmina Rossi, originară din Franță, și-a început cariera ca model la vârsta de 30 de ani. Dar abia când a împlinit 45 de ani cariera sa a luat un avânt spectaculos. Acum, la 62 de ani, Yasmina se poate lăuda deja cu o serie de contracte importante, dar și cu faptul că este un star pe rețelele de socializare. Fotografiile sale sexy au devenit virale.

MAI MULT DESPRE: frumusete, modele, Inedit, 60 de ani