7 modele de cizme care se poartă în această iarnă

În fiecare sezon apar o mulțime de noi tendințe. Secretul este descoperi care sunt acele trenduri esențiale pe care să le iei în considerare. Află ce modele de cizme care se poată în această iarnă.

Cizmele negre

Cizmele negre clasice sunt de nelipsit din colecția ta de încălțăminte pentru iarnă. Nu se demodează niciodată și merită să investești într-o pereche de cizme din piele de cea mai bună calitate. Le vei putea purta ani la rând și vor arăta întotdeauna impecabil.

Cizmele din piele de șarpe

Imprimeul de tip animal print a dominat moda acestui an și continuă să fie un trend major și în iarnă. O pereche de cizme cu imprimeu piele de șarpe este o investiție bună, care te va ajuta să oferi ținutelor tale un plus de rafinament. Sunt foarte sexy, mai ales dacă alegi varianta cu toc înalt.

Cizmele albe

Cizmele albe sunt în tendințe încă de anul trecut și nu par să iasă din trend prea curând. Sunt ideale pentru a completa ținutele tale de iarnă, fie că porți rochii, fuste sau pantaloni. Se potrivesc foarte bine cu outfiturile de seară, dar și cu cele de zi.

Cizmele și botinele cu șiret

Anul acesta se poartă cizmele sau botinele cu șiret, în special cele de inspirație retro, în stil victorian. Sunt feminine și elegante, putând să adauge un plus de farmec ținutelor cu rochii florale în nuanțe închise, care sunt de asemenea în trend. Poți asorta botinele cu șiret și cu pantalonii ușor scurtați, pe care îi vor completa perfect.

Cizmele sau botinele șosetă

Denumirea dezvăluie multe despre acest tip de cizme. Sunt realizate de obicei dintr-un material moale, precum piele întoarsă, sued sau material textil și sunt strânse pe picior. Imită aspectul unor șosete, dar pot fi foarte sexy, mai ales în combinație cu fuste și rochii. Poți opta pentru cizme șosetă negre, dar poți alege și stiluri interesante, precum animal print sau culori puternice.

Cizme peste genunchi

Cizmele peste genunchi revin cu regularitate în tendințe, iar în această iarnă sunt din nou în trend. Modelele din piele întoarsă sau sued sunt cele mai potrivite, fiind în același timp confortabile, dar și sexy. Sunt o variantă excelentă pentru a completa rochiile și fustele scurte pe care vrei să le porți iarna.

Cizmele cu toc kitten

Vrei cizme cu toc, dar care să fie în același timp confortabile? Atunci poți alege cizmele cu toc kitten, un toc mic și confortabil, care adugă feminitate și eleganță. Pot fi purtate indiferent de vreme și sunt o opțiune ideală pentru ținutele de zi.