7 accesorii care fac orice ținută mai interesantă

Dacă ai senzația că unii oameni au din naștere un talent special care îi ajută să creeze mereu ținute excelente, te înșeli. Această aptitudine se învață și trebuie să cunoști unele secrete esențiale. În ceea ce privește realizarea unor ținute deosebite, accesoriile sunt cheia.

Accesoriile îți oferă posibilitatea de a adăuga personalitate pieselor vestimentare de bază și în acest fel îți fac outfit-urile să pară mai cool.
Pentru că în mod sigur le vei purta mult, ai nevoie de câteva accesorii esențiale de foarte bună calitate. Vor rezista în timp și vor arăta ca noi.

De la curelele cu logo-uri, eșarfele din mătase sau pantofii cu tocuri pătrate, descoperă unele dintre accesoriile de modă de care vei avea nevoie pentru a crea ținute sofisticate. 

Pantofii cu vârf pătrat

Par să fie trendul momentului și au un look modern, dar istoria pantofilor cu vârf pătrat începe încă din anii '40, când se găseau de obicei în variantă cu baretă la spate. Investește într-o pereche de pantofi cu vârful pătrat acum și în mod sigur îi vei purta ani la rând.

Eșarfa din mătase

Orice look poate fi adus la un nou nivel cu ajutorul unei eșarfe. Fie că o înfășori în jurul gâtului, fie că o legi de mânerul sau bareta poșetei, eșarfa va oferi un plus de stil și eleganță ținutei tale. Alege o eșarfă de foarte bună calitate, din mătase naturală. Imprimeurile, culorile sau logo-urile depind de gusturile tale, dar secretul este ca eșarfa ta să aibă o calitate ireproșabilă.

Ochelari de soare ochi de pisică

Trendurile în materie de ochelari de soare vin și pleacă, dar forma ochi de pisică este una clasică, mereu la modă. Pentru că au capacitatea de a adăuga un aer cool oricărei ținute, chiar și uneia compuse din jeanși și pulover supradimensionat, ochelarii cat eye nu trebuie să lipsească din colecția niciunei femei.

Șirag de perle

Perlele sunt, fără îndoială, cel mai important trend al sezonului în ceea ce privește bijuteriile și accesoriile. Dar nimeni nu poate nega că șiragul de perle a fost întotdeauna un simbol al stilului desăvârșit. Investește într-un șirag din perle naturale și poartă-l de fiecare dată când vrei să-ți aduci outfit-ul la un nou nivel. Look-ul modern nu impune purtarea perlelor numai cu ținute elegante și sofisticate. Le poți include și în ținute casual, pentru a crea un contrast interesant.

Poșetele cu o singură baretă

Gențile și poșetele cu mâner sau o singură baretă vor arăta întotdeauna cool, în special dacă sunt purtate cu ținute casual. Forma mai puțin obișnuită a acestor genți oferă originalitate look-ului tău și atrage imediat privirile.

Cerceii rotunzi

Bijuteriile pentru care poți garanta că nu vor ieși niciodată din tendințe sunt cerceii rotunzi. Deși există o mulțime de variante ieftine din care poți alege, este de preferat să cheltui mai mult și să optezi pentru o pereche de foarte bună calitate, care va rezista ani la rând. Aurul este cea mai bună variantă, dar dacă nu îți place să porți aur atunci poți alege platină sau argint.

Cureaua cu cataramă logo

O curea ieftină, de genul celor pe care le primești gratuit la unele perechi de pantaloni, poate fi "reperată" de la distanță din cauza calității sale slabe. În locul unor astfel de elemente care nu fac altceva decât să-ți afecteze negativ ținuta, investește banii într-o curea de calitate excelentă. Una cu logo celebru ar putea fi o variantă bună.

MAI MULT DESPRE: frumusete, tendinte, look, accesorii, moda, tinuta