6 combinații de topuri și blugi care se potrivesc perfect pentru vară

Nu ne putem despărți de blugi nici măcar pe timpul verii. Iar combinația de top și blugi rămâne una dintre principalele ținute la care apelează cele mai multe femei, indiferent de stilul lor vestimentar. Și când vine vorba de asocieri potrivite pentru vară, există câteva piese care se potrivesc întotdeauna perfect. Influencerii din lumea modei demonstrează cât de chic și rafinat pot arăta jeanșii în asocire cu topuri precum cămăși petrecute, maiouri de tip furou sau bluze transparente.

Nu este o idee prea bună să porți blugi în zilele caniculare de vară, dar pe măsură ce ne apropiem de toamnă și vremea începe să fie tot mai instabilă, o astfel de ținută este exact ce îți trebuie. 

Iată șase combinații de topuri și blugi pe care să le porți în acest sezon:

Bluză cu umerii goi și jeanși decolorați

Bluzele cu umerii goi reprezintă perfect vara. Asociază-le cu blugi decolorați și accesorii negre pentru a obține un outfit simplu și rafinat, ideal pentru ținutele tale de zi. Iar dacă alegi o bluză în carouri cu umerii goi vei bifa două trenduri majore ale acestui sezon.

Maiou alb și jeanși ecru

Albul din cap până-n picioare nu se demodează niciodată. Va arăta întotdeauna chic și va fi mereu o alegere ideală pentru zilele călduroase de vară. Poartă un maiou alb simplu cu o pereche de blugi ecru. Albul îți va pune bronzul în evidență, ceea ce înseamnă că este cea mai bună ținută pe care o poți purta după vacanțele la malul mării. Accesorizează cu bijuterii din scoici și o poșetă de tip coș pentru a adăuga un aer modern ținutei tale.

Bluza petrecută și blugii ușor evazați

Rochiile petrecute sunt la modă vara aceasta și se pare că și bluzele petrecute câștigă tot mai mult teren. Alege o bluză ușor evazată în talie, care va defini cea mai subțire zonă a taliei. De fapt, acesta este unul dintre cele mai importante avantaje pe care ți le oferă bluzele și rochiile petrecute: reușesc să pună talia în evidență și te fac astfel să pari mai suplă.

Top stil furou și blugi rupți

Oferă-i unui top în stil furou un aspect foarte cool asortându-l cu o pereche de jeanși rupți. Este combinație perfectă de două piese complet diferite, ce creează un outfit chic, modern. Aspectul elegant al topului din mătase cu dantelă este în contrast cu blugii rupți și tociți. Adaugă o poșetă cu imprimeu piele de șarpe penrru a bifa și mai multe trenduri ale acestui sezon.

Maiou halter și blugi drepți

Topurile de tip halter, care se prind la ceafă, încep să devină adevărate piese de rezistență în lumea modei. Asociază un astfel de maiou cu o pereche de jeanși drepți. Păstrează ținuta relaxată lăsând topul pe dinafară, fără să-l bagi în pantaloni. Asociază look-ul cu o pereche de papuci și o geantă de tip coș, unul dintre cele mai importante trenduri în materie de accesorii ale acestui an.

Bluză transparentă și blugi skinny

O bluză transparentă de tip cămașă, cu buline polka, este exact ce trebuie pentru a transforma o ținută simplă cu blugi skinny într-un sofisticată și elegantă. Adaugă un ceas supradimensionat și coliere suprapuse pentru a completa acest outfit perfect pentru serile de vară.