5 piese vestimentare de bază care o ajută pe Meghan Markle să aibă ținute perfecte

Lumea modei a făcut o adevărată obsesie pentru ținutele purtate de Meghan Markle. Și nu este de mirare, având în vedere faptul că Ducesa de Sussex are un stil vestimentar impecabil. 

Fie că participă la evenimentele familiei regale, fie că se află într-un turneu oficial alături de Prințul Harry, Meghan reușește de fiecare dată să atragă atenție prin ținute chic, sofisticate și elegante.

Ducesa de Sussex a devenit rapid un fashion icon și un exemplu de stil pentru majoritatea femeilor.
În afara rochiilor de gală create special pentru ea, Meghan poartă adesea piese vestimentare de bază, care îi permit să arate sofisticat, fără să pară că s-a străduit prea mult. Iar partea bună este faptul că oricine îi poate urma exemplul, outfit-urile sale fiind ușor de reprodus și purtat indiferent de ocazie.

Meghan apelează adesea la unele piese vestimentare de bază, pe care orice femeie ar trebui să le aibă.
Iată care sunt acestea:

Trenciul clasic

Când vine vorba de hainele pentru vreme rece, Ducesa de Sussex are o armă secretă în garderoba sa. Meghan poartă de obicei trenciul cu croială clasică, ce poate completa cu succes orice ținută din zilele răcoroase de toamnă sau iarnă. Este o piesă versatilă ideală pentru sezoanele de tranziție. La fel ca Meghan, poți să alegi un trenci în culori neutre precum crem, bej, camel, gri sau negru. Îl poți asorta mai ușor, indiferent de celelalte culori pe care le-ai inclus în garderoba ta.

Pantofii nude cu toc

Dacă analizezi ținutele purtate de Meghan, vei observa că una dintre cele mai bune investiții pe care să le faci este o pereche de pantofi nude cu toc și vârf ușor ascuțit. Ducesa de Sussex îi poartă atât de des încât se poate spune că sunt pantofii săi preferați. Pantofii în culori neutre sunt o investiție foarte bună pentru că pot fi asortați cu orice ținută. De asemenea, au capacitatea de a alungi vizual picioarele și te ajută în acest fel să pari mai înaltă. Meghan poartă de obicei astfel de pantofi din piele întoarsă sau suede, care se potrivesc foarte bine cu ținutele de zi.

Rochia midi

O altă piesă clasică ce se regăsește adesea în outfit-urile purtate de soția Prințului Harry este rochia midi. De asemenea, este o piesă de bază și în ținutele lui Kate Middleton, cumnata lui Meghan. Ambele Ducese arată impecabil la evenimentele casual ale casei regale purtând rochii midi cu croieli clasice, feminine. Acestea optează pentru rochii cu croială de tip A, care le ajută să-și evidențieze mai bine talia. Investește în câteva astfel de rochii și vei descoperi cât este de simplu să te îmbraci chic în fiecare zi.

Sacoul

Sacoul nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Meghan pare să fie îndrăgostită de această piesă vestimentară cât se poate de versatilă, pe care o poartă cu diverse ținute, precum rochii sau combinația de top și pantaloni. Ducesa alege de obicei sacouri cu o croială clasică sau pe cele supradimensionate, în culori neutre precum alb sau negru.

Ochelarii de soare supradimensionați

Meghan Markle poartă foarte des ochelari de soare, iar modelul supradimensionat este preferatul său. De fiecare dată când își face apariția purtând o nouă pereche de ochelari de soare, fanii săi vor să-i urmeze exemplul și epuizează în numai câteva minute stocurile din magazine. Prima dată s-a întâmplat acest lucru în anul 2017, când Meghan a purtat o pereche de ochelari de soare în valoare de 150 de euro. Modelul respectiv a fost vândut complet într-un timp foarte scurt. Investește în ochelari de soare de calitate, ca4re îți vor proteja ochii de razele UV și vor arăta impecabil ani la rând.