5 accesorii în care merită să investești

Sunt o mulțime de accesorii și haine pe care le poți cumpăra la prețuri avantajoase. De exemplu, o pereche de espadrile ieftine care arată foarte bine și pe care le poți purta o vară întreagă.

De asemenea, gențile de tip coș sau plasă, cerceii statement sau ochelarii de soare cu filtru UVA și UVB sau alte accesorii care sunt trenduri de scurtă durată. Bineînțeles, un preț mai mare poate însemna de multe ori o calitate mai bună.

Dar sunt unele accesorii în care merită să-ți investești banii. Acestea sunt de obicei elemente pe care le poți purta ani la rândul, fără să se demodeze. Vor arăta mai bine, datorită calității superioare și chiar vei ajunge să economisești, per ansamblu, pentru că nu vei fi nevoită să le înlocuiești des.

Cele mai multe femei pasionate de modă aleg să-și investească banii în piese vestimentare și accesorii clasice, care rămân în trend de la un an la altul.
Iată cinci dintre accesoriile pe care să nu le cumperi în variante ieftine:

Cerceii rotunzi aurii

Există o mulțime de cercei aurii ieftini care arată bine, dar te vei simți cu totul deosebit știind că ai investit într-o pereche de cercei din aur pe care îi vei avea întreaga viață. Nu se demodează niciodată și îi poți purta în fiecare zi, astfel că investiția va merita din plin. Nu se oxidează și nu își pierd luciul așa cum se întâmplă cu cerceii din alte metale.

Pantofii cu talpă joasă

Nimic nu este mai rău decât să porți pantofi cu talpă joasă care ar trebui să fie comozi, dar care îți chinuie îngrozitor picioarele și îți fac bătături și răni. Pe de altă parte, pantofii de calitate își mențin forma, culoarea și arată impecabil ani la rândul. De aceea nu ar trebui să faci economie atunci când îți cumperi pantofi cu talpă joasă, fie că sunt balerini sau pantofi de tip loafers. Alege întotdeauna piele de cea mai bună calitate și optează pentru modele clasice și culori neutre precum negru, maro, crem sau nude. Tot ce trebuie să faci este să-i întreții folosind cremă pentru pantofi din piele și să le înlocuiești flecurile atunci când este necesar.

Orice produs cu monogramă

În primul rând, nu este deloc corect să cumperi produse contrafăcute. Pe de altă parte, orice produs contrafăcut, indiferent cât de "bine" ar reproduce originalul, va arăta fals. În loc să porți un accesoriu cu monogramă care îți strică imaginea, mai bine alegi unul simplu, fără să fie un brand anume. Merită să investești în accesoriile cu monogramă numai dacă sunt originale.

Eșarfele

Ai putea crede că este bine să ai cât mai multe eșarfe, indiferent de calitatea sau de prețul lor. Dar acest accesoriu simplu poate face diferența dintre o ținută cu un aspect ieftin și una impecabilă. Alege eșarfe din mătase, de foarte bună calitate, care îți îmbogățesc și îți completează ținuta. O eșarfă ieftină, realizată dintr-un material banal, nu îți aduce niciun beneficiu, din contră, îți poate ruina look-ul.

Curelele

Curelele, în special cele cu logo, nu arată deloc bine atunci când sunt realizate din piele de proastă calitate și au catarame cu aspect ieftin. Și în acest caz este de preferat să ai mai puține curele, dar foarte bune. Sunt destul de multe femei care poartă curele moștenite de la mamele lor, tocmai pentru că sunt realizate dintr-o piele foarte bună și arată ca noi după zeci de ani.

Gențile camel

Dacă în cazul genților de culoare închisă calitatea pielii nu iese prea mult în evidență, în cazul genților și poșetelor de nuanță camel situația este complet diferită. Nuanța mai deschisă lasă la vedere cele mai mici detalii, iar un material de calitate proastă se observă de la o poștă. Și pentru că o astfel de geantă se numără printre piesele must have din orice garderobă, merită să faci o investiție importantă, care va rezista ani la rândul. Un alt avantaj este acela că poșetele de nuanță camel se potrivesc oricărei ținute de zi și pot fi asortate cu ușurință.

MAI MULT DESPRE: accesorii, moda, cercei, geanta, curea