30 de idei ca să porți combinația clasică de sacou și blugi

Când vine vorba de ținute cu care nu poți da greș, combinația de sacou și blugi este una dintre principalele alegeri.

Este o variantă simplă, șic și foarte versatilă pe care o poți purta atât pentru ținutele de zi, cât și pentru cel office sau chiar pentru petreceri

Dar ca să nu simți că ai de fiecare dată același look atunci când porți sacou și blugi, îți oferim câteva idei care te vor ajuta să porți în diverse moduri această combinație clasică.
De la sacourile în carouri, până la cele în nuanțe pastelate sau jeanși în diverse tonuri de albastru și diferite croieli, există varietăți infinite de a arăta impecabil atunci când porți sacou și jeanși.

Sacou supradimensionat

Dacă îți dorești o ținută cu un plus de originalitate, înlocuiește sacoul clasic cu unul cu o croială supradimensionată. Asociază cu blugi, tricou alb și o geantă texturată.

Accesorii interesante

Nu știi cum să transformi combinația de sacou în carouri și jeanși pentru a avea un look original? Asociază cu accesorii interesante, precum o curea de tip sfoară și ochelari de soare în culori intense.

Sacou în nuanță nude

Un sacou în tonuri nude este ideal pentru a face tranziția la astfel de piese în culori puternice. Un roz pudrat este alegerea perfectă, pentru că îți permite să incluzi sacoul în numeroase combinații de culori.

Sacou și tricou alb

Dacă nu exact ce să alegi, optează pentru combinația clasică de sacou, jeanși și tricou alb. În mod sigur nu vei da greș. Pentru un plus de personalitate, asociază cu sandale împletite și geantă tip coș.

Ținută pentru birou

Pentru o ținută office ceva mai relaxată, poți combina un sacou cu blugi, dar înlocuiește tricoul cu un top strâns pe corp, cu guler.

Sacou lung

Dacă nu vrei un sacou cu o croială clasică, atunci poți opta pentru un model ceva mai lung. Nuanțele neutre, așa cum este acest ruginiu teracotă, pot fi incluse cu succes în orice ținută.

Sacou cu print

Nu ești adepta sacoului clasic în nuanțe închise? Atunci poți experimenta un look îndrăzneț. Alege un sacou cu printuri statement, așa cum este acesta decorat cu flamingo.

Alege un look statement

Asociază un sacou într-o culoare puternică cu accesorii aurii, pentru a obține un look maximalist interesant, care va atrage toate privirile.

Sacou cu dungi subțiri

Dungile foarte subțiri amintesc de stilul office, sobru. Dar le poți include într-op ținută relaxată de zi dacă le asociezi cu un tricou cu mesaj, blugi cu tiv franjurat și geantă împletită.

Poartă denim cu denim

Dacă o ținută formată din jeanși și cămașă denim ți se pare riscantă, atunci asortează cu un sacou în carouri.

Alege nuanțe de gri

Un sacou gri supradimensionat se va potrivi perfect cu o pereche de blugi într-un ton șters de gri. Asociază cu ghete albe pentru a adăuga un aer retro look-ului tău, ce va părea inspirat din anii '90.

Poartă un tricou cu mesaj

Tricourile cu mesaje sunt în tendințe anul acesta și te ajută în același timp să oferi mai multă personalitate ținutei tale formate din sacou și blugi.

Încearcă croieli deosebite

Dacă îți place să ieși din tipare, atunci un astfel de sacou cu o croială structurată este alegerea ideală pentru tine. 

Poartă cu sandale cu toc

Înlocuiește pantofii cu talpă joasă cu o pereche de sandale cu toc și barete subțiri, care vor transforma radical ținuta și îi vor oferi mai multă eleganță.

Asociază cu accesorii albe

O pereche de ghete albe și o geantă albă vor oferi un plus de rafinament acestei combinații simple și clasice de sacou și blugi.

Poartă carourile

Look-ul tău va părea inspirat din stilul anilor '90 dacă alegi să porți un sacou în carouri peste un top în carouri. Asortează cu jeanși cu talie înaltă.

Alege materiale elegante

Transformă combinația de sacou și jeanși într-una elegantă, purtând materiale cu un aspect prețios. Asociază un sacou din catifea cu un top din saten.

Poartă cu tocuri kitten

Tocurile kitten sunt o variantă simplă de a oferi un plus de rafinament ținutei tale de zi formate din sacou, tricou alb și blugi.

Accesorizează cu o eșarfă

Adaugă stiluri inedite de accesorizare, așa cum este acest mod de a purta o eșarfă pe post de colier.

Nu te teme să alegi culori neutre. Un sacou bej se va asorta perfect cu o pereche de blugi în nuanță de albastru prespălat. Iar pentru un accent de culoare, adaugă o geantă în culoare intensă, așa cum este aceasta în nunață de roșu.

Combină printurile

Asociază un sacou în carouri cu o pereche de pantofi statemet cu imprimeu floral pentru a obține o ținută deosebită, ideală pentru zi.

Asociază cu pantofi sport

Poți purta combinația de sacou și blugi cu o pereche de pantofi sport. Dacă lucrezi într-un birou în care regulile vestimentare nu sunt stricte, este o ținută potrivită și pentru serviciu.

Jeanși scurtați

Pentru un look rafinat, alege o pereche de blugi negri scurtați și un sacou cu o croială fixă. Asortează cu pantofi eleganți și vei obține foarte ușor o ținută elegantă, de zi.

Asortează cu culori puternice

Data viitoare când porți combinația de sacou și jeanși, înlocuiește tricoul alb cu unul într-o nuanță puternică, așa cum este acesta într-un ton intens de roșu.

Accesorii elegante

O ținută formată dintr-un sacou în culoare neutră și jeanși simpli va fi trabsformată complet dacă asociezi cu o geantă structurată rotundă și ghete cu toc, albe.

Asociază cu o geantă modernă

O geantă cu baretă scurtă, purtată pe diagonală, este o altă variantă inedită de a aduce un plus de modernitate combinației clasice de sacou și jeanși.

Poartă pantofi cu toc și șosete

Un trend potrivit pentru fashionistele îndrăznețe: poartă pantofi cu toc și șosete dacă vrei ca ținuta ta clasică formată din sacou și jeanși să nu treacă neobservată.

Sacou în carouri

Alege un sacou în carouri colorate dacă vrei un look modern. Carourile clasice, în nuanțe neutre este o opțiune clasică, dar nuanțele deosebite vor adăuga un plus de originalitate ținutei.

Asortează sacoul cu pantofii

Pentru un look șic, asortează sacoul cu pantofii. În acest caz, sacoul bej cu nasturi negri a fost asociat cu pantofi balerini negri cu fundă bej.

Sacou colorat

Cea mai simplă metodă ca să faci impresie atunci când porți sacoul este aceea de a alege unul statement, colorat. Optează pentru nuanțe intense sau printuri deosebite.

MAI MULT DESPRE: sacou, blugi, moda, tinute