20 de idei ca să porți fustele cu ghete sau cizme

Crezi că odată cu venirea sezonului rece este momentul să-ți pui fustele într-un colț ascuns al dulapului și să le scoți la primăvară?

Există modalități simple și interesante în care poți purta fustele și rochiile de vară pe timpul iernii. În primul rănd, trebuie să înveți cum să asociezi corect fustele cu încălțămintea pe care o porți în sezonul rece, așa cum sunt botinele, ghetele, bocancii sau cizmele.
Cu perechea potrivită de încălțăminte, fustele tale pot fi purtate întreg anul, iar ținutele pe care le obții pot fi absolut perfecte, demne de orice fashionistă pasionată.

Ce este și mai interesant la această combinație? Indiferent dacă mergi la o cină elegantă sau doar la birou, acest stil se potrivește oricărei ocazii. Fie că optezi pentru un pulover voluminos pe gât și cizme negre pentru o ținută de zi, fie că alegi bluze delicate și ghete albe pentru un look de seară, ai la dispoziție numeroase variante de a purta fustele în acest sezon.

Iată 20 de idei din care să te inspiri:

Cizme cowboy și rochie

Cizmele de tip de cowboy se numără printre cele mai importante trenduri ale acestui sezon în materie de încălțări, iar un mod original de a le purta este cu o rochie feminină, în asociere cu un sacou colorat.

Fustă din catifea și jachetă pufoasă

Pentru petreceri informale sau o ieșire în oraș, asociază o fustă din catifea cu o jachetă pufoasă, ambele în culori intense, prețioase. Asortează cu o pereche de ghete din piele întoarsă, cu toc înalt.

Haină de camuflaj și cizme piele de șarpe

O haine masivă de camuflaj este foarte călduroasă și comodă, iar dacă o asociezi cu o fustă asimetrică și cizme din piele de șarpe vei crea un look modern și feminin.

Sacou supradimensionat și botine albe

Cea mai importantă tendință a sezonului toamnă-iarnă 2018/2019 în materie de încălțări este reprezentată de botinele albe, în stilul anilor '80. Poartă-le cu o fustă midi și un sacou supradimensionat.

Pulover pe gât

Asortează fusta cu un pulover pe gât și completează ținuta cu o pereche de bocanci de tip combat, care sunt în tendințe sezonul acesta.

Fustă mini și bocanci combat

Contrastul dintre fusta mini, dresul cu dantelă și bocancii cu talpa groasă de tip combat creează un look original și sexy.

Pulover masiv

Este foarte simplu să obții un look modern și interesant dacă asociezi un pulover supradimensionat de culoare pastelată cu o fustă într-o nuanță intensă și ghete în stil western.

Sacou supradimensionat

Poartă combinația de fustă și cizme cu un sacou supradimensionat. Alege unul în carouri, imprimeuri în tendințe pentru sezonul toamnă-iarnă 2018/2019.

Fustă tricotată și bocanci combat

O fustă lungă, tricotată, se potrivește excelent cu o pereche de bocanci cu talpă  groasă, de tip combat. Asociază cu un top feminin, așa cum este această bluză cu imprimeuri florale.

Sacou supradimensionat, fustă mini și cizme camel

Creează un look interesant de zi purtând o pereche de cizme camel cu o fustă mini de aceeași culoare. Vei obține efectul vizual de picioare lungi. Asortează ținuta cu un sacou supradimensionat.

Denim și piele de șarpe

Încălțările animal print sunt un must-have al acestui sezon, iar o pereche de cizme cu imprimeu piele de șarpe se potrivește perfect cu o ținută din denim. 

Tricou alb, fustă cu imprimeu și cizme western

Este foarte simplu să obții o ținută stylish de zi. Asociază o fustă neagră cu buline albe, cu un tricou alb și cizme western negre.

Fustă în carouri și botine cu toc

Carourile sunt de nelipsit din garderoba ta în acest sezon. Poartă o fustă mini în carouri cu o pereche de botine cu toc și completează ținuta cu o bluză colorată și o jachetă din piele.

Rochie elegantă și cizme albe până la genunchi

O rochie mini elegantă poate fi purtată cu o pereche de cizme albe, până la genunchi. Este o variantă simplă și rafinată de a obține o ținută cocktail interesantă.

Fustă în carouri și ghete cu șiret

Ghetele cu șireturi și fustele în carouri arată excelent împreună. Poartă o fustă midi asimetrică cu o pereche de ghete cu șiret și completează ținuta cu o jachetă pufoasă.

Compleu roșu și cizme animal print

O altă variantă de ținută elegantă este asocierea unui compleu format din rochie și sacou cu o pereche de cizme până la genunchi cu imprimeu leopard.

Fustă cu franjuri și ghete cu șireturi

Ghetele cu șireturi, în stil vintage victorian, sunt un trend important al acestui sezon. Poartă-le cu o fustă cu franjuri și o bluză cu imprimeu, pentru a crea un look interesant de zi.

Ghete piele de șarpe și fustă neagră

O fustă de tip cloș se poate purta cu o jachetă comodă și ghete cu imprimeu piele de șarpe. Nu este necesar să asortezi geanta cu încălțările, așa cum se poate observa și în acest caz.

Cămașă albă, fustă cu pliseuri și botine negre

Pentru o ținută simplă și rafinată, asociază o cămașă albă cu o fustă cu pliseuri și botine negre cu toc înalt.

Ținută pastel și cizme piele de șarpe

Nuanțele pastelate ale acestei ținute sunt completate perfect de cizmele din piele de șarpe, în culori deschise.

MAI MULT DESPRE: iarna, toamna, moda, fuste, rochii, cizme, ghete