14 vedete în război cu moda. Ținutele de groază pe care le-au purtat

Oamenilor celebri le place să șocheze și să uimească publicul cu ținutele lor neobișnuite. Uneori, evenimentele mondene se transformă în competiții pentru cele mai bizare outfituri.

Descoperă câteva dintre cele mai ciudate ținute pe care le-au purtat vedetele pe covorul roșu.

Sia

Dacă în prezent Sia își arată chipul, cu câțiva ani în urmă starul australian apărea în public purtând o perucă pe față. Vedeta a declarat că își dorea ca la acea vreme identitatea sa să fie un mister.

Jared Leto

Actorul și cântărețul britanic are o pasiune pentru ținutele de scenă extravagante. Iar capa acoperită cu paiete pe care starul o poartă în această imagine demonstrează dragostea sa pentru ținute bizare.

Kim Kardashian

Rochia cu imprimeuri florale purtată de Kim Kardashian la Gala Met din 2013 a dat naștere unei serii lungi de glume pe internet. Nu doar imprimeul nepotrivit a atras atenția, ci și mănușile care se continuau din rochie. Mulți au comparat rochia divei cu o canapea înflorată.

Rita Ora

Cântăreața Rita Ora și-a făcut apariția la European MTV Music Awards din 2017 purtând un halat de baie alb și o prosop înfășurat în jurul capului. Deși ținuta sa a fost una costisitoare și atent pregătită, glumele pe seama ei au fost de neoprit. Pe rețelele de socializare, oamenii au scris că vedeta a plecat în grabă de la hotel și nu a avut timp să se îmbrace.

Gwendoline Christie

Actrița din serialul de succes Game of Thrones a ales o ținută excentrică la un eveniment Elle Styele Awards. Rochia sa arată precum o capă purtată de cavalerii medievali, având un imprimeu ciudat.

Lady Gaga

Lady Gaga a fost întotdeauna regina ținutelor bizare, iar fanii săi s-au obișnuit cu aparițiile ciudate ale cântăreței americane. Dar ținuta din imagine este una dintre cele mai elaborate apariții ale vedetei.

Roisin Murphy

Cântăreața irlandeză Roisin Murphy este cunoscută pentru costumele neobișnuite pe care le poartă pe scenă sau la evenimente mondene. Mănușile strălucitoare care completează această ținută acoperită integral cu paiete argintii demonstrează pasiunea artistei pentru ținute ciudate.

Helen Lasichanh

Modelul american Helen Lasichanh, soția cântărețului Pharrell Williams, a șocat publicul anul trecut când și-a făcut apariția pe covorul roșu purtând această piesă ciudată. Este un mister cum își folosea vedeta mâinile purtând acest costum neobișnuit. 

Solange Knowles

În timpul Galei Met, cântăreața Solange Knowles, sora lui Beyonce, a demonstrat că are gusturi bizare în materie de modă. Artista a purtat o haină ce părea un sac de dormit cu trenă.

Sarah Jessica Parker

Datorită aparițiilor din filmul Sex and the City, Sarah Jessica Parker este recunoscută pentru un stil vestimentar inedit și interesant. Dar vedeta duce uneori prea departe pasiunea pentru modă, așa cum se poate observa și în acest caz.

Anna Dello Russo

Anna Dello Russo este unul dintre cele mai importante nume din lumea modei, fiind editorul ediție din Japonia al revistei Vogue. Celebra fashionistă poate purta orice fără să fie privită cu suspiciune. Chiar și o lebădă roșie pe cap...

Karolina Kurkova

Atunci când sunt mici, fetele se joacă de-a balul și își fac rochii de seară din pături. Modelul Karolina Kurkova a decis să transforme acest vis al copilăriei în realitate.

Grace Jones

În 2001, cântăreața Grace Jones a uimit o lume întreagă atunci când și-a făcut apariția la Festivelul de Film de la Cannes purtând o ținută ce amintea de o caracatiță albă sau o stea de mare.

Eva Longoria

În 2010, actrița din "Neveste disperate" și-a făcut apariția la European MTV Music Awards costumată în șuncă. Poate că actrița dorea să o imite pe Lady Gaga, care a purtat la un moment dat o rochie din carne.
MAI MULT DESPRE: vedete, moda, tinute, ciudate