12 ținute purtate de Meghan Markle care amintesc perfect de Prințesa Diana

De când a devenit Ducesă de Sussex, Meghan Markle alege ținute care respectă codul vestimentar al Casei Regale, dar care amintesc în același timp de Prințesa Diana. 

Descoperă 12 ținute ale lui Meghan care seamănă foarte bine cu unele purtate de-a lungul anilor de Prințesa Diana.

Ținuta Royal Ascot

Royal Ascot este un eveniment oficial care presupune respectarea unui cod vestimentar strict, astfel că este de înțeles de ce Meghan Markle a ales o combinație clasică de culori pentru debutul său la cursa exclusivistă de cai organizată de Casa Regală. Ținuta alb negru purtată de Meghan seamănă foarte bine cu o ținută purtată de Prințesa Diana la același eveniment, în anul 1985.

Rochie din dantelă albastră

Încă nu îl cunoștea pe Prințul Harry la acea vreme, dar rochia purtată de Meghan Markle la un eveniment din 2012 pare să prevestească viitoarele sale legături cu Casa Regala și Prințesa Diana, în mod special. Rochia sa din dantelă albastră, o creație Diane Von Furstenberg, pare aproape identică cu rochia purtată de Prințesa Diana la spectacolul "La Boheme" din anul 1996.

Palton alb

Paltonul alb purtat de Prințesa de Wales în Londra, în 1996, era o creație Versace, în timp ce Meghan a ales pentru anunțarea logodnei un palton alb al unui brand canadian puțin cunoscut. Paltonul Line the Label, care costa 750 de dolari, s-a vândut în câteva minute de la apariția lui Meghan, iar designerul a decis să-l redenumească în onoarea Ducesei de Sussex.

Rochie albastră cu croială lejeră

Noua Ducesă de Sussex a ales să poarte o rochie lejeră Oscar de la Renta dintr-o colecție pentru 2019 la nunta verișoarei Prințului Harry. Dar imprimeul floral în nuanțe de alb și albastru le-a amintit tuturor de o tunică creată de Catherine Walker și purtată de Prințesa Diana în 1986.

Jeanși și cămașă albă

Diana a optat pentru o ținută simplă în timpul unei vizite în Bosnia Herzegovina care a avut scopul de a atrage atenția asupra pericolului minelor antipersoană. Meghan a ales o combinație similară atunci când a asistat alături de Harry la Jocurile Invictus, destinate veteranilor de război.

Rochie roz cu umerii goi

Meghan Markle nu a încălcat protocolul atunci când a purtat o rochie Carolina Herrera cu umerii goi la evenimentul Trooping the Colour de anul acesta. Prințesa Diana, și chiar Regina, au purtat de-a lungul timpului rochii fără bretele, cu umerii goi. Un exemplu este rochia roz semnată Catherine Walker, pe care Diana a purtat-o la Opera din Berlin în 1987. Ambele rochii prezintă decolteu de tip Bardot și sunt accesorizate cu nasturi.

Costum negru și cămașă cu fundă

Un costum negru bine croit arată bine pe oricine. Diana și-a asortat costumul negru Jasper Conran cu o bluză cu volane pentru o gală din anul 1986. Meghan a ales un body cu fundă semnat Tuxe pe care l-a purtat la costumul său Alexander McQueen pentru un eveniment de strângere de fonduri din luna februarie a acestui an.

Rochie roșie cu decolteu V

Fosta actriță a ieșit în 2016 din studiourile Today Show purtând o rochie de un roșu intens, cu decolteu V, care amintește de rochia memorabilă a Dianei. Prințesa iubea atât de mult această rochie Victor Edelstein încât a purtat-o mai mult de cinci ori de-a lungul anilor.

Ținută cu dungi verticale

Meghan a purtat o rochie Altuzarra cu dungi verticale și bretele la întâlnirea Commonwealth Youth de anul acesta, în timp ce Prințesa Diana a purtat un sacou cu același imprimeu în 1991, în timpul unei vizite în Rotherham.

Pălării negre supradimensionate

Prințesa Diana a purtat o ținută all-black, o pălărie supradimensionată și tradiționala broșă sub formă de mac în 1984, în timpul ceremoniei Remembrance Sunday, care omagiază eroii căzuți pe front. Megan a purtat cu o ocazie asemănătoare același tip de pălărie sobră, neagră, cu boruri largi.

Rochie verde cu imprimeu

Meghan a purtat în special culori neutre de când a devenit Ducesă de Sussex, dar a purtat înaintea nunții, la un eveniment dedicat Invictus Games, o rochie midi cu imprimeu floral verde, o creație Self-Portrait. Ținuta amintește de una asemănătoare a Prințesei Diana, din timpul unei vizite în Arabia Saudită, în 1986.

Inelul cu acvamarin

De această dată, Meghan Markle a adus un omagiu clar Prințesei Diana. Meghan a purtat inelul cu acvamarin al Prințesei Diana la petrecerea de după nunta cu Prințul Harry, care a avut loc pe 19 mai.
MAI MULT DESPRE: moda, Printesa Diana, Meghan Markle