12 accesorii animal print pe care ar trebui să le ai. Pot transforma orice ţinută

Una dintre regulile esenţiale pentru purtarea hainelor şi accesoriilor animal print este păstrarea echilibrului. Mai puţin înseamnă de multe ori mai mult stil şi un plus de eleganţă în ceea ce priveşte aceste imprimeuri.

Unele modele animal print, precum cel de tipul leopard, sunt considerate deja neutre. Acestea includ culori precum camel şi negru, putând fi uşor integrate în numeroase ţinute. Dar ca să nu dai greş niciodată, este de preferat să optezi pentru accesoriile animal print în locul hainelor cu astfel de imprimeuri.

Descoperă 12 accesorii animal print pe care ar trebui să le ai:

 

Ochelarii de soare animal print

Poți adăuga un strop de culoare oricărei ținute dacă alegi o pereche de ochelari de soare în stil animal print. Optează pentru un imprimeu în stil leopard, care poate fi asortat cu orice ținută. Vei avea un aer de star și vei reuși să impresionezi prin look-ul tău impecabil.

Ghete statement

Pantofii statement îți permit să transformi radical orice ținută. Oferă acel accent de culoare și devin punctul de atracție al look-ului tău. Asortează cu ținute monocromatice și unele simple, care vor lăsa ghetele să iasă cât mai mult în evidență, fiind piesa de rezistență a outfitului tău.

O poșetă colorată din piele de șarpe

Nu ești adepta imprimeurilor animal print clasice? Atunci poți încerca un stil diferit. Alege o poșetă animal print care imită pielea de șarpe, dar optează pentru o culoare intensă. Poșeta va deveni accentul de culoare al ținutelor tale în tonuri neutre. O poți purta zi de zi, dar este potrivită și pentru seară.

Cureaua animal print

Orice femeie ar trebui să aibă o astfel de curea animal print, iar imprimeul de tip ghepard este varianta excelentă. Poate fi accesoriul ideal pentru orice tip de piesă vestimentară porți, fiind varianta perfectă de a aduce un accent "sălbatic" ținutelor tale.

Poșetă cu imprimeu zebră

Pentru că include combinația clasică de alb și negru, o astfel de poșetă, care poate fi purtată în stil poștaș, poate deveni un accesoriu de bază al garderobei tale. Culorile neutre îți permit să o asociezi cu extrem de multe ținute. Iar dungile se numără printre printurile vedetă ale acestui sezon, deci vei bifa două trenduri în același timp.

Eșarfa cu imprimeu leopard

Dacă nu știi cum să incluzi printurile animal în ținutele tale și ți-e teamă să nu dai greș, atunci o eșarfă cu imrpimeu leopard este varianta ideală pentru tine. Este una dintre piesele de bază ale oricărei garderobe. O poți asocia cu succes cu orice ținută, iar dacă vrei un model inedit, care să iasă din tipare, poți alege una în culori puternice.

Pantofi sport animal print

O pereche de sneakerși cu model animal print va aduce instant o ținută compusă din jeanși și un tricou simplu la un alt nivel. Vei reuși cu ajutorul lor să oferi un plus de stil oricărei ținute simple de zi pe care o porți. 

Ochelari de soare cat-eye

Acești ochelari de soare se integrează cu succes în ținutele tale de vară, reușind să-ți ofere o alură misterioasă și sexy. Sunt simplu de purtat și de asortat datorită culorilor neutre pe care le includ. 

Poșetă piele de șarpe

O modalitate elegantă de a include imprimeurile animal în ținutele tale de seară este aceea de a investi într-o poșetă în stil piele de șarpe, în culori neutre. Este un accesoriu sexy, care se potrivește cu rochiile tale de petrecere, dar pe care îl poți include și în ținutele de zi, dacă vrei să le oferi un plus de rafinament.

Șapcă cu imprimeu leopard

Vrei o modalitate inedită de a include accesorii animal print în ținutele tale? Atunci poți încerca o șapcă cu imprimeu leopard. Șepcile, beretele și pălăriile au căpătat tot mai multă notoritate în ultimii ani, iar dacă vrei un look original, atunci varianta animal print este alegerea perfectă.

Borseta animal print

Un accesoriu specific anilor '90, borseta a revenit puternic în trend anul acesta. Iar un astfel de model, care include doar un accent animal print, este o variantă simplă de a purta două trenduri în același timp. 

Pantofii zebră, cu toc kitten

Moda anilor '90 a influențat puternic tendițele acestui an. Iar printre elementele inspirate din stilul acelei perioade se numără și pantofii cu toc kitten. Iar pentru a îmbina două stiluri în trend, atunci poți alege o pereche de pantofi cu imprimeu stil zebră, cu toc de tip kitten.

MAI MULT DESPRE: accesorii, moda, tinute, animal print