10 bijuterii clasice în care merită să investești

Trendurile vin și pleacă, dar întotdeauna vor fi acele piese vestimentare, pantofi, accesorii sau bijuterii clasice care rămân mereu la modă. 

Sunt cele în care merită cu adevărat să investești, pentru că le poți purta ani la rândul. În ceea ce privește bijuteriile, nu înseamnă că trebuie să cheltuiești o avere pe diamante, coliere cu perle sau alte bijuterii care să concureze cu cele ale Casei Regale Britanice.
Este suficient să alegi unele piese foarte bine realizate, care vor arăta impecabil de-a lungul anilor și care te vor ajuta să completezi perfect orice ținută. Pe de altă parte, le poți cumpăra treptat, optând pentru o bijuterie excelentă pe an, în locul a zeci de gablonțuri care se vor demoda sau deteriora.

Iată zece bijuterii în care merită să investești:

Brățările cerc simple

Dacă unei ținute pare să-i lipsească ceva, soluția este aproape întotdeauna o brățară sau două, într-un model simplu, de tip cerc. Le poți purta și deasupra manșetelor, pentru a le pune în evidență.

Broșă

Adaugată unui palton sau folosită pentru a fixa decolteului unei bluze, vei găsi numeroase modalități în care să porți o broșă. Alege un model clasic, care se adaptează cât mai multor ținute.

Cercei mici cu diamante

Cerceii cu șurub, de mici dimensiuni, sunt alegerea de zi cu a celor mai multe femei. Atunci când optezi pentru o pereche de cercei cu diamante, vei oferi un plus de eleganță și rafinament oricărei ținute.

Inel de cocktail

Probabil ai câteva inele pe care le porți zi de zi. Cu toate acestea, pentru ocazii speciale, fiecare femeie ar trebui să aibă cel puțin un inel de cocktail. Este o bijuterie statement, care iese în evidență și completează perfect un look festiv. 

Pandantiv cu monedă

Nimic nu arată la fel de șic și relaxat precum un pandantiv cu monedă purtat în asociere cu o cămașă descheiată la primii nasturi. Investește într-o astfel de bijuterie și în mod sigur o vei purta în fiecare vară, împreună cu ținutele tale relaxate și lejere.

Ceas cu o curea din piele

Dacă porți ceas, atunci probabil ai observat că modelul pe care îl porți cel mai des este cel cu o curea din piele. Orice ținută va părea mai sofisticată atunci când porți acest accesoriu clasic la mână.

Cercei rotunzi

Nu există cercei mai versatili decât cei rotunzi. Optează pentru un model simplu, în nuanța metalică pe care o preferi, astfel încât să îi poți include în cât mai multe ținute. 

Brățară cu pandantive

Brățările cu pandantive sunt de mulți ani un trend important, astfel că au intrat în rândul bijuteriilor clasice. Alege un design simplu și cercuri mari, pentru un efect statement chiar și fără pandantive. Poți adăuga apoi pandantivele care ți se potrivesc, pentru a crea o brățară personalizată.

Colierul lung

Atât topurile cu decolteu V adânc, dar și cele cu guler înalt se vor potrivi de minune cu un colier lung. Optează pentru un colier care se termină imediat deasupra sau imediat sub linia sutienului.

Ceas de tip brățară

Orice persoană îndrăgostită de ceasuri deține un ceas de tip brățară pe care să-l includă în ținutele de seară. Însă, în ultimii ani, acestea au devenit piese must have care pot fi purtate zi de zi.

Bijuterie cu perle

Fie că alegi o pereche de cercei, fie că optezi pentru un colier, perlele sunt elemente de bază în colecția de bijuterii a oricărei femei. Este o investiție pe termen lung, pentru că perlele nu se demodează niciodată. De fapt, sunt "la modă" de mii de ani...
MAI MULT DESPRE: bijuterii, accesorii, moda, cercei, inele