Tinutele vedetelor pe covorul rosu de la Cannes

Cea de-a 63 a editie a Festivalului de la Cannes si-a deschis portile si, asa cum era de asteptat, cele mai stralucitoare vedete si-au facut aparitia pe covorul rosu.

Cea de-a 63 a editie a Festivalului de la Cannes si-a deschis portile si, asa cum era de asteptat, cele mai stralucitoare vedete si-au facut aparitia pe covorul rosu. Pe langa importanta cinematografica a evenimentului, nu putem sa nu recunoastem ca acest eveniment isi "spune cuvantul" si in ceea ce priveste moda si tendintele internationale.

Acesta este si motivul pentru care am decis sa le prezentam pe unele dintre cele mai elegante, glamour si inspirate vestimentar vedete care au pasit pe covorul rosu, bucurand blitul sutelelor de fotografi acreditati la eveniment. Eva Longoria, Hellen Miren, Salma Hayek, Aishwarya Rai sunt numai o parte dintre ele.

Model si actrita, Eva Longoria a stralucit in prima seara a festivalului de la Cannes. Intr-o rochie alba, cu trena, creatie semnata de Emilio Pucci, vedeta americana a starnit admiratia tuturor celor prezenti la eveniment. Fara doar si poate, Eva Longoria a fost cea mai eleganta prezenta de pe covorul rosu.



La fel de pregatita din punct de vedere vestimentar a fost si actrita din India, Aishwarya Rai. Mult tul, umarul gol si imitatia de solzi de peste sunt punctele de rezistenta ale creatiei Roberto Cavalli pe care a ales-o actrita. O tinuta care, cu siguranta, nu poate sa primeasca decat nota maxima.



Actrita franceza Frederique Bel a putut fi fotografiata in prima seara de festival, la premiera peliculei Robbin Hood. In ceea ce priveste tinuta pe care a ales-o, lucrurile sunt foarte clare: simplu, clasic, de bun gust, specific stilului frantuzesc.



Helen Mirren si-a facut aparitia, in prima seara, tot pentru proiectia filmului "Robbin Hood", intr-o rochie creata de designerul Elie Saab. O frumusete care nu s-a pierdut in timp, o frumusete fara prea multe artificii. Este important de precizat si de subliniat faptul ca stilul spune totul despre o persoana. Iar artificiul cu umarul gol, o tendinta anul acesta, a dat un plus incontestabil tinutei.



Salma Hayek nu s-a lasat mai prejos. Creatia Gucci i s-a potrivit perfect, punandu-i in evidenta silueta de invidiat. O rochie simpla in aparenta, cu un umar gol, prinsa pe talie cu o aplicatie din margele. (Vezi poza pe pagina 2)